FOLLOW US: facebook twitter

Κορονοϊός: Γιατροί στην Παθολογική και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ζήτησε το Δ. Σ. Πύργου με ψήφισμα του από την πολιτεία

Ημερομηνία: 07-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την έκδοση ψηφίσματος μέσω του οποίου ζητείται η μετακίνηση ιατρών στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου καθώς και η λήψη μέτρων προστασίας για την οικονομική ζημιά στην αγορά και τις επιχειρήσεις του τόπου, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου στην έκτακτη συνεδρίαση του με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού στο Νομό.

Αποφασίστηκε επίσης, η εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων με οδηγίες πρόληψης και προφύλαξης τα οποία και θα μοιραστούν στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος αρχικά αναφέρθηκε σε όλες τις προληπτικές ενέργειες που προχώρησε η δημοτική αρχή (κλείσιμο σχολείων για απολύμανση, παροχή αντισηπτικών και στις 87 σχολικές μονάδες) συστήνοντας ψυχραιμία σε όλους ενώ τόνισε πως τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και θα πρέπει να ζητήσουν τη μετακίνηση Παθολόγων στο Νοσοκομείο Πύργου για την αντιμετώπιση των περιστατικών και φυσικά τη λήψη οικονομικών μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων, Κώστας Νικολούτσος, Στάθης Καννής, Αντώνης Καράμπελας, Γιάννης Αργυρόπουλος και Λάμπης Αριστειδόπουλος συνέστησαν ψυχραιμία τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν πιστά τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης προσθέτοντας πως η πολιτεία θα πρέπει να φροντίσει το συντομότερο για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Πύργου με ιατρικό προσωπικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος