FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Κεραμιδάς: «Κέρδισε η Αμαλιάδα…»

Ημερομηνία: 14-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος αγωνίστηκε με τέσσερις απουσίες στην Καρδίτσα (Ματαλών, Σιγκούνας, Μάινς, Μπεκρής), έχασε στις αρχές του δ΄ δεκαλέπτου και τον Αθανασούλα με τραυματισμό, ενώ κάποιοι παίκτες έπαιξαν έχοντας και αυτοί μικροπροβλήματα τραυματισμών, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας.

Ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Κεραμιδάς, μετά τον αγώνα στην Καρδίτσα, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ο Κόροιβος έχασε, αυτό έγραψε η ιστορία. Η Αμαλιάδα κέρδισε κάποια παιδιά, που έβαλαν την ομάδα πάνω από την υγεία τους. Όσο για μένα: Είμαι περήφανος, ρε μάγκες, που σας προπονώ. Σας ευχαριστώ».

Ο Κώστας Κεραμιδάς ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια των παικτών του και προέβη σε αυτή τη δήλωση για να δείξει την εκτίμησή του προς αυτούς. Μια κίνηση, που φανερώνει ταυτόχρονα το καλό κλίμα που υπάρχει στον Κόροιβο.

Πλέον, υπάρχει μπροστά το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οίακα Ναυπλίου, το προσεχές Σάββατο στο Κλειστό της Ήλιδας, για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου. Ένας αγώνας πολύ σημαντικός, όπου με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν ένα ακόμη βήμα για την απομάκρυνση από τις θέσεις των πλέι-άουτ και ταυτόχρονα θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ. Και μετά τον Οίακα ακολουθεί άλλο ένα εντός έδρας ματς, με το Ανατόλια. Αν ο Κόροιβος κάνει το δύο στα δύο θα είναι για τα καλά εντός στόχων…

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Ματαλών δεν υπολογίζεται καθώς θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός αγώνων λόγω του προβλήματός του στον αστράγαλο και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν να είναι έτοιμοι οι υπόλοιποι τραυματίες.

 

*Το παιδικό τμήμα του Κοροίβου νίκησε την Προοδευτική Πατρών και προκρίθηκε για 5η συνεχή χρονιά στο Final-6 της ΕΣΚΑΗ, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται χρόνια τώρα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Και μάλιστα έχοντας στη σύνθεσή του αρκετούς παμπαίδες και μίνι, καθώς είχε απουσίες λόγω ιώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος