FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφώνεται η στήριξη στον Άρη Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:

Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζει σε κοινότητες της Ολυμπίας την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος. Πρόσφατα επισκέφτηκε την κοινότητα Σμίλα, τις Καρούτες και την Ηράκλεια όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή και του δήλωσαν τη στήριξή τους και η συγκινητική τους συμμετοχή θύμισε κυριολεκτικά άλλες εποχές.

Η κάθοδος του κ. Παναγιωτόπουλου τους χαροποιεί ιδιαίτερα διότι ξέρουν καλά ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θα σταθεί στα λόγια και θα κάνει έργα. Άλλωστε για τον κ. Παναγιωτόπουλο η αναβάθμιση της καθημερινότητας και η επίλυση τον προβλημάτων που την δυσχεραίνουν αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Όσο για τις ελλείψεις αυτών των κοινοτήτων είναι πολλές και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα.

Η εκλογή του κ. Παναγιωτόπουλου είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα αλλάξει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα με απώτερο σκοπό να γίνει ευέλικτος και λειτουργικός ο δήμος, τόσο για την Ολυμπία όσο και για τις κοινότητες, κάτι που σημαίνει ότι η ζωή όλων θα αναβαθμιστεί και θα είναι πιο εύκολη και όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικού σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia