FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Θέλει νίκη στον Υμηττό λόγω… προγράμματος

Ημερομηνία: 19-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Κόροιβος, προερχόμενος από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Elite League, παίζει την Κυριακή για την 17η αγωνιστική στον Υμηττό με τον Αμύντα, στις 3 το μεσημέρι, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα καθώς ο Αμύντας έχει δυνατή έδρα και σχεδόν αποκλειστικά στηρίζεται σε αυτή για να παίρνει νίκες στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Αμύντας έχει μέχρις στιγμής 6 νίκες στο πρωτάθλημα και όλες είναι στο Κλειστό του Υμηττού. Έξι νίκες σε επτά εντός έδρας αγώνες!

Ο Κόροιβος, από την άλλη, που έχει 10 νίκες-6 ήττες στο πρωτάθλημα, μακριά από την Ήλιδα είναι αξιόμαχος κι έχει 3 νίκες-4 ήττες. Αν η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα παίξει δυνατή άμυνα και κρατήσει τον Αμύντα χαμηλά στο σκορ, θα είναι και το φαβορί για τη νίκη. Επιπλέον η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Το πρόγραμμα δυσκολεύει τις επόμενες 3 αγωνιστικές, με Μίλωνα εκτός, Πανιώνιο εντός και Χαρ. Τρικούπη εκτός. Ως εκ τούτου, από αυτή την τετράδα αγώνων το ματς με τον Αμύντα είναι θεωρητικά το πιο βατό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητικού τιμ. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει, ώστε οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι το μεσημέρι της Κυριακής για το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Διαιτητές του αγώνα στον Υμηττό ορίστηκαν οι Αναστόπουλος (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου), Σκανδαλάκης (Κρήτης), Νάστος (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Elite League έχει ως εξής:

Σάββατο 20/1

16.00: Δόξα Λευκάδας-Ελευθερούπολη  

16.30: Πανερυθραϊκός-Χαρ. Τρικούπης  

16.30: Παπάγου-Ηρακλής

17.00: Ερμής Σχημ.-Μίλωνας  

17.00: Ν.Ε. Μεγαρίδος-Αίας Ευόσμου  

17.00: Μύκονος-Έσπερος Λαμίας  

17.00: Πανιώνιος-Ψυχικό  

Κυριακή 21/1

15.00:  Αμύντας-Κόροιβος

 Φωτο: Ε.Ο.Κ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia