FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στο Μεσολόγγι για την 12η νίκη

Ημερομηνία: 07-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Σήμερα στις 5μ.μ. κόντρα στον Χαρ. Τρικούπη, για την 20η αγωνιστική της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Το πρωτάθλημα της Elite League συνεχίζεται… χωρίς ανάσα καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κόροιβος μετά την τεράστια νίκη επί του πρωτοπόρου Πανιώνιου, ταξιδεύει στο Μεσολόγγι όπου στις 5μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Χαρ. Τρικούπη. Η ηλειακή ομάδα με ρεκόρ 11 νίκες-8 ήττες ισοβαθμεί στην 6η θέση με την Μύκονο και πάει σήμερα για την 12η νίκη που θα την διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία, μακριά από περιπέτειες (βλέπε πλέι-άουτ) και σε τροχιά πλέι-οφ. Ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Χαρ. Τρικούπης όντας προτελευταίος με 6 νίκες-13 ήττες, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και ποντάρει στην έδρα του για να πάρει πολύτιμες νίκες που θα τον κρατήσουν ζωντανό στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο Χ. Τρικούπης προέρχεται από τρεις σερί ήττες (από Μίλωνα και Σχηματάρι εντός και Πανερυθραϊκό εκτός).

Ο Κόροιβος μακριά από την Ήλιδα μπορεί να χάνει μέρος της δυναμικής του (3 νίκες-6 ήττες), αλλά είναι ανώτερος από την ομάδα του Μεσολογγίου και μπορεί να επιστρέψει με το ροζ φύλλο αγώνα. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Δημήτρη Λιόγα.

Σ. Ναυπλιώτης: «Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος»

O 20χρονος γκαρντ του Κοροίβου, Σωτήρης Ναυπλιώτης, ανέφερε χθες στην επίσημη σελίδα της Elite League για το σημερινό παιχνίδι: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη το Σάββατο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, τον Πανιώνιο. Ήταν το πρώτο από τα τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα που έχουμε να παίξουμε και ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά ώστε να προετοιμαστούμε  για το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στο Μεσολόγγι. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους ανεξάρτητα από έδρα και βαθμολογία». 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Το παιχνίδι του Κοροίβου στο Μεσολόγγι θα σφυρίξουν οι Θεονάς, Σπυρόπουλος, Κούλης Χ., άπαντες από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

15.00: Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας (Κατσαπρακάκης-Νάστος-Μακρόπουλος)

16.00: Ψυχικό-Παπάγου (Τσολάκος-Μαγκλογιάννης-Καλογριάς)

16.30: Ηρακλής-Ερμής Σχημ. (Χατζημπαλίδης-Γερακίνης-Παζώλης)

16.30: Αίας Ευόσμου-Μίλωνας (Ταρενίδης-Πράττος-Γεωργούλης)

17.00: Χαρ. Τρικούπης-Κόροιβος (Θεονάς-Σπυρόπουλος-Κούλης Χαρ.)

17.00: Έσπερος Λαμίας-Πανερυθραϊκός (Καρπάνος-Κωνσταντινίδου-Λιαρομμάτης)

17.00: Ελευθερούπολη-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Αγραφιώτης Γρ.-Τζιοπάνος-Αναστασιάδης Β.)

18.30: Αμύντας-Μύκονος (Τσιμπούρης-Κατραχούρας-Λογοθέτης)

Φωτο: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος