FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στα υπόψη ο Καραμαλέγκος-Τρεις ακόμα αποχωρήσεις

Ημερομηνία: 21-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου[email protected]


Πολλές αλλαγές αναμένεται να έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο το ρόστερ του  Κοροίβου, υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού, Δημήτρη Λιόγα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketa.gr οι δύο ξένοι Στέφαν Μίτροβιτς και Τζούλιεν Λιούις αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν θα συνεχίσει ούτε ο Βένος Μαστόρος, ο οποίος ήταν για δυο σεζόν στην Αμαλιάδα, έχοντας την περασμένη σεζόν κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ και ανεβάζοντας τα νούμερά του από τους 5,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ στην πρώτη του σεζόν στον Κόροιβο. Ο Μαστόρος το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αττικής.  Εξάλλου, όπως έχουμε γράψει, ο Παναγιώτης Βύρλας συμφώνησε και ανακοινώθηκε ήδη από τον Πανιώνιο.

Στο μέτωπο της ενίσχυσης, στα υπόψη βρίσκεται ο 29χρονος γκαρντ Γιάννης Καραμαλέγκος, με τον οποίο ο Δημήτρης Λιόγας συνεργάστηκε με επιτυχία στην Elite League και στο Παγκράτι, ενώ την σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετικός με σημαντική συμβολή στην πορεία του Πρωτέα Βούλας. Με την ομάδα των νοτίων προαστίων είχε 9,2 πόντους και 30 εύστοχα τρίποντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia