FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Παίρνει τον Καμάρα

Ημερομηνία: 15-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 25χρονος φόργουορντ προπονείται με τον Κόροιβο και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος εντείνει τις προσπάθειές του να ολοκληρώσει το ρόστερ του και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Θεσσαλονικιού Νίκου Καμάρα. Ο 25χρονος φόργουορντ προπονείται με την ηλειακή ομάδα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Καμάρας, που έχει ύψος 2.01μ., την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Basket League με τον Άρη. Σε 20 αγώνες, είχε μέσο όρο 6΄ 38΄΄ λεπτά συμμετοχής, σκόραρε συνολικά 29 πόντους με 4/5 βολές, 2/7 δίποντα, 7/21 τρίποντα και είχε επίσης 21 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Καμάρας ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στην Ακαδημία του Άρη, πριν μετακομίσει στον Μαντουλίδη. Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στην Λάρισα. Το καλοκαίρι του 2018 μεταπήδησε στην Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου. Τη σεζόν 2020-21 επέστρεψε στην Basket League, αγωνιζόμενος στη Λάρισα. Ο 25χρονος φόργουορντ έχει διατελέσει διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Θυμίζουμε πως ο Κόροιβος έχει αποκτήσει άλλους πέντε παίκτες, τους Πέτρο Νοέα, Δημήτρη Ερμείδη, Ανδρέα Ρουμελιώτη, Κώστα Ιατρίδη και Δημήτρη Καραΐσκο. Έχουν παραμείνει οι Στέφαν Μίτροβιτς, Βένος Μαστόρος και αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι τρεις παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος