FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Με Παπάγου για να μείνει ψηλά-Απών ο Αλεξάντερ

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2023-2024 / ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Σήμερα στις 5μ.μ. στην Ήλιδα το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Elite League και ο Κόροιβος υποδέχεται στις 5μ.μ. στην Ήλιδα τον Α.Σ. Παπάγου. Η ηλειακή ομάδα έχει δύο νίκες περισσότερες από την αθηναϊκή (14-10 έναντι 12-12) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην 5η θέση με Μίλωνα και Σχηματάρι, ενώ μία νίκη περισσότερη έχουν Μεγαρίδα και Ηρακλής που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ο Κόροιβος θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ.

Ο Α.Σ. Παπάγου δεν φοβίζει τον Κόροιβο. Είναι μια ομάδα που παίρνει δύναμη από την έδρα της, το «Σαλούν». Μακριά από αυτό έχει 3 νίκες και 9 ήττες και ο Κόροιβος που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του (10 νίκες-2 ήττες) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του α΄ γύρου, ο Κόροιβος είχε ηττηθεί με 105-87, αλλά οι διαιτητές είχαν αποβάλει στο 26΄ με αυστηρή δεύτερη τεχνική ποινή (για flopping!) τον Κουξχάουσεν, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε πετύχει 7 τρίποντα! Οι ρέφερι σε εκείνο το ματς σφύριζαν ξεκάθαρα «έδρα» στο β΄ ημίχρονο!

Η Διοίκηση του Κοροίβου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Κλειστό της Ήλιδας και να σπρώξει την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Απών από σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Τάι-Σον Αλεξάντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο προς το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε-ευτυχώς-είναι «καθαρή» και ο Αμερικανός υπέστη τελικά κάκωση. Θα λείψει από τον σημερινό αγώνα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι έτοιμος το Σάββατο κόντρα στον Έσπερο Λαμίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Οι Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου), Λιότσιος (Β/Δ Ελλάδας) και Λιαρομμάτης (ΕΣΚΑΗ) θα σφυρίξουν το σημερινό  παιχνίδι. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Τετάρτη 6/3

16.00: Αίας Ευόσμου-Ελευθερούπολη (Κατωτικίδης-Ξενικάκης-Χατζηχαρίσης)

16.30: Ερμής Σχηματαρίου-Πανιώνιος (Αγραφιώτης Ι.-Λουλουδιάδης-Δέλλας)

16.30: Ν.Ε. Μεγαρίδος-Μύκονος (Καρπάνος-Θεονάς-Αγγελής)

17.00: Κόροιβος-Παπάγου (Τσιμπούρης-Λιότσιος-Λιαρομμάτης)

17.00: Πανερυθραϊκός-Δόξα Λευκάδας (Κωνσταντινίδου-Κατραχούρας-Χριστινάκης)

17.00: Μίλωνας-Αμύντας (Τηγάνης-Κούλης Χαρ.-Παπαδόπουλος Χρ.)

17.00: Χαρ. Τρικούπης-Ψυχικό (Τσολάκος-Στρέμπας-Φασόλης)

17.00: Ηρακλής-Έσπερος Λαμίας (Χατζημπαλίδης-Μαραμής-Ντούρας)

Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot