FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Με Πανερυθραϊκό για την 5η σερί νίκη

Ημερομηνία: 09-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, ο εξ αναβολής αγώνας της 17ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος συνεχίζει σήμερα να ανεβαίνει τον αγωνιστικό «Γολγοθά» του, καθώς θα δώσει τον πέμπτο αγώνα του σε διάστημα 15 ημερών! Υποδέχεται σήμερα στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον Πανερυθραϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Πρόκειται για έναν αγώνα πολύ σημαντικό καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας (12 νίκες-6 ήττες) έχει βρεθεί ξανά εντός της πρώτης πεντάδας και θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να μείνει σε αυτή, να κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, αλλά ταυτόχρονα να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι-οφ. Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου έχει τέσσερις νίκες και πάει σήμερα για την πέμπτη, που θα την διατηρήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Πανερυθραϊκός παλεύει για την αποφυγή των πλέι-άουτ, έχει 7 νίκες και 10 ήττες, ενώ έρχεται στην Αμαλιάδα ξεκούραστος καθώς το Σάββατο δεν έπαιξε, είχε ρεπό.

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας είναι υπολογίσιμη μεν, αλλά υπολείπεται σε ποιότητα του Κοροίβου, ενώ μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται. Συγκεκριμένα έχει 2 νίκες επί του Παγκρατίου (80-78) και της Δάφνης (80-62) και 6 ήττες από Αμύντα, Καρδίτσα, Τρίτωνα, Χ. Τρικούπη, Καβάλα και Αγρίνιο. Στον α΄ γύρο ο Κόροιβος είχε ηττηθεί στη Ν. Ερυθραία και μάλιστα με το βαρύ 82-58, στο χειρότερό του παιχνίδι φέτος και το αποτέλεσμα αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες ενόψει του σημερινού αγώνα, να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς.

Απουσίες πέρα από την εδώ και καιρό του Σάσα Κάππος, δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Η Διοίκηση του Κοροίβου σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον σημερινό αγώνα ως έναν από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς και καλεί τους Ηλείους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος