FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Καλύτερος… συν τω χρόνω

Ημερομηνία: 19-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αναβλήθηκε το φιλικό με Απόλλωνα λόγω τραυματισμών

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο Kόροιβος γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο τουρνουά του Μεσολογγίου, από τον Χ. Τρικούπη στον ημιτελικό του Σαββάτου και την Δόξα Λευκάδας στον μικρό τελικό της Κυριακής, όντας ακόμα ανέτοιμος και με απουσίες (τραυματίες οι Γεωργαλάς, Ναυπλιώτης). Ήταν δύο δυνατά τεστ, με τον προπονητή, Δημήτρη Λιόγα, να δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής και στους πέντε εφήβους που προωθήθηκαν φέτος στην ανδρική ομάδα (Τσίπας, Κινινής, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος, Κοντόπουλος) και οι οποίοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Η ηλειακή ομάδα έχει μπροστά της 12 μέρες μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα του στη σεζόν, για το Κύπελλο Ελλάδας (30/9-1/10), και 19 μέρες μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Elite League (7/10). Χρονικά περιθώρια υπάρχουν για να προσαρμοστούν οι δύο Αμερικανοί παίκτες αλλά και ο Αυστραλοθρεμμένος Πόζογλου, και γενικότερα η ομάδα να δουλέψει σκληρά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα και να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Και είναι σίγουρο πως, συν τω χρόνω, ο Κόροιβος θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Λόγω των τραυματισμών Γεωργαλά και Ναυπλιώτη και κάποιων άλλων μικροτραυματισμών στο τουρνουά του Μεσολογγίου, το φιλικό που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη, στην Πάτρα με τον Απόλλωνα της Basket League, αναβλήθηκε και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Ο Κόροιβος είναι πιθανό να δώσει το επόμενο φιλικό προετοιμασίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δόξα Λευκάδας-Κόροιβος  90-65

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 47-37, 78-50, 90-65.

Δόξα Λευκάδας (Καλαμπάκος): Ερμείδης 17(2), Κοντούδης, Donaldson 9(2), Γοργόνης 11(2), Παπαδάκης 15(3), Σαχπατζίδης 8, Σκουλίδας 3(1), Ευσταθιάδης 15(1), Djordjevic 8, Βουλγαρόπουλος 4.

Κόροιβος (Λιόγας): Τσίπας 9(1), Νοέας 6(1), Ράλλης 2, Kuxhausen 5(1), Καρράς 4, Καλαϊτζάκης 17(2), Αλεξανδρόπουλος, Κινινής, Πόζογλου 6(1), Ransom 7(1), Καραγεωργίου 7, Πρίφτης 2.

Ευχαριστήριο για την φιλοξενία

Η Διοίκηση του Κοροίβου, εξέδωσε χθες ευχαριστήρια ανακοίνωση για την διήμερη φιλοξενία του Γ.Σ. Χαρ. Τρικούπη στο πλαίσιο του τουρνουά: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ευχαριστούν θερμά τον ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης και την Πρόεδρό του κα Βασιλική Μπελέκου για την άριστη φιλοξενία που πρόσφεραν στον σύλλογό μας το διήμερο του «1th Mesologgi Tournament». Ένα τουρνουά που κατά ομολογία όλων ήταν απόλυτα επιτυχημένο με υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και οργάνωσης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Οι διοργανωτές προσέφεραν αναμνηστικό στον αρχηγό του Κοροίβου, Πέτρο Νοέα, για την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά του Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia