FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Η Κλεονίκη Γκουβίτσα στην «Κίνηση Υποστηρικτών»

Ημερομηνία: 05-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου proinisports@gmail.com

Η διακεκριμένη δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, κα Κλεονίκη Γκουβίτσα, είναι το νέο μέλος στην «Κίνηση Υποστηρικτών» του Κοροίβου. Ένας ακόμα νέος άνθρωπος και επιστήμονας της πόλης της Αμαλιάδας αγκαλιάζει την προσπάθεια του Κοροίβου και δίνει και από την μεριά της ελπίδα ώστε ο Κόροιβος να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η κα Κλεονίκη Γκουβίτσα δήλωσε τα εξής με αφορμή την ένταξή της στην «Κίνηση Υποστηρικτών» του Κοροίβου: «Για τον Κόροιβο. Ο Ολυμπιονίκης «Κόροιβος», ήταν ένας ταπεινός φούρναρης, ο οποίος κέρδισε στον αγώνα δρόμου. Ο δικός μας Κόροιβος, ταπεινά και χωρίς πολλές φαμφάρες, δίνει τους αγώνες του, στα γήπεδα και μας χαρίζει απλόχερα στιγμές χαράς, δακρύων και συγκίνησης. Στους αγώνες του αυτούς, πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα του, γιατί το αξίζει και γιατί θέλουμε να τον δούμε να ανεβαίνει. Δεν πρέπει να λείψει κανείς, από αυτές του τις προσπάθειες».

Μέλη της «Κίνησης Υποστηρικτών» του Κοροίβου έγιναν επίσης το περασμένο τριήμερο ο γιατρός Τάκης Τσαούσης (Παθολόγος), το κρεοπωλείο «Κρεατοπηγή» του Παναγιώτη Βυθούλκα και το Γυμναστήριο LIFETIME FITNESS & SPA στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος