FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Φιλικό με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη!

Ημερομηνία: 24-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ένα συγκρότημα με επίλεκτους αστέρες από όλη την Ευρώπη, αντιμετώπισε σε φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Οργανισμού του Προμηθέα Πάτρας, την Τετάρτη ο Κόροιβος. Ήταν ένα δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του Κοροίβου για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα του στο Μεσολόγγι, καθώς και για την αντίπαλη ομάδα, για το τουρνουά της Πάτρας στο οποίο συμμετέχει.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί στο «Adidas Next Generation Tournament», την λεγόμενη «Ευρωλίγκα των Μικρών» το τριήμερο 25-27 Μαρτίου στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Στέλα Ατζούρα της Ρώμης, η Ακαδημία Μπάσκετ του Ελσίνκι, η Ακαδημία του Ζάζα Πατσούλια αλλά και οι Έφηβοι του Προμηθέα, καθώς και η μικτή ομάδα U18 NGT Patras του Β. Σπανούλη.

Για την ιστορία το τελικό σκορ στο φιλικό του Κοροίβου με την ομάδα του Β. Σπανούλη ήταν 79-67 για τον Κόροιβο.

*Η Διοίκηση του ΑΣ Κόροιβος, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Οργανισμό του Προμηθέα Πάτρας για την χθεσινή άψογη φιλοξενία που τους επεφύλαξε στις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια του φιλικού αγώνα που έδωσε η ομάδα, με την μεικτή ομάδα U18 NGT Patras, που αποτελείται από επίλεκτους αστέρες από όλη την Ευρώπη, με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος