FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στους Παίδες

Ημερομηνία: 25-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑ-Η

Οι Παίδες του Κοροίβου κατέκτησαν την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, χάνοντας στην διαφορά πόντων την πρωτιά από τον Προμηθέα Πάτρας και η ΕΣΚΑ-Η, δια χειρός του προέδρου της, Παναγιώτη Λυκούδη, στο ημίχρονο του αγώνα Κόροιβος-Χ. Τρικούπης, το Σάββατο, απένειμε κύπελλο και μετάλλια στους Παίδες του αμαλιαδίτικου συλλόγου για την μεγάλη επιτυχία τους.

Οι Παίδες του Κοροίβου συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Παίδων (U16) της ΕΣΚΑ-Η, κατέλαβαν την 2η θέση στην κανονική περίοδο έχοντας ρεκόρ 16 νίκες και 2 ήττες και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και προκρίθηκαν στο Final-4 του πρωταθλήματος. Εκεί αντιμετώπισαν σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός) τον Προμηθέα Α.Σ. Πατρών, την Α.Ε. Γλαύκου – Έσπερου Πατρών και την Ε.Α.Π. και πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις κατάφεραν να κερδίσουν τα 5 πρώτα ματς, ενώ ηττήθηκαν μόνο στο τελευταίο ματς από τον Προμηθέα, χάνοντας τη διαφορά πόντων του πρώτου ματς και ταυτόχρονα τον τίτλο του πρωταθλητή Παίδων ΕΣΚΑ-Η στην ισοβαθμία.

Το συνολικό ρεκόρ της ομάδας ήταν 21 νίκες-3 ήττες, έχοντας εντός έδρας 11-1 και 10-2 εκτός έδρας, με μέσο όρο επίθεσης τους 67,1 πόντους, ενώ δεχόντουσαν 53,3 πόντους ανά ματς.

Προπονητής ήταν ο καταξιωμένος Γιώργος Λεβεντούρης και το ρόστερ τη σεζόν 2022-2023 ήταν το εξής: Αλεξανδρόπουλος Στέφανος, Δούλος Νίκος, Κινινής Νίκος, Κοντόπουλος Χρήστος, Μουζάκης Κώστας, Μπουλμπασάκος Χρήστος, Παπαδόπουλος Θοδωρής, Παπανδρικόπουλος Σωτήρης, Ράλλης Γιάννης, Τραγουστής Δημήτρης, Τραγουστής Νίκος, Τσίπας Χρήστος, Ψυχογιός Διονύσης, Κωστόπουλος Αλέξανδρος, Γιαννόπουλος Άγγελος, Γεωργόπουλος Παναγιώτης.

Σ. Κάτζος: «Αυτά τα παιδιά μπορούν να ονειρεύονται»

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, σε ανάρτησή του έγραψε για τους Παίδες του Κοροίβου, μετά την απονομή από την ηγεσία της ΕΣΚΑΗ: «Αυτά λοιπόν τα παιδιά, τα δικά μας παιδιά, εδώ και 4 χρόνια μαζί με τον εμπνευστή τους και πρωτομάστορα αυτής της προσπάθειας, τον προπονητή τους Γιώργο Λεβεντούρη, δούλεψαν αθόρυβα, με πλάνο, αλλά πάνω απ’ όλα έγιναν μια παρέα που ήταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί!

Βέβαια σε αυτό που κάνουν, παίζουν και το λατρεύουν είναι ακόμα στην αρχή, έχοντας πολύ δρόμο μπροστά τους, όμως πραγματικά μπορούν να ονειρεύονται γιατί μπορούν, αρκεί να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Ο δρόμος θα έχει ανηφόρα, δυσκολίες, ατυχίες, απογοητεύσεις αλλά και χαρές. Άλλωστε αυτό θα είναι και το διαβατήριό τους για την πραγματική ζωή!

Υποχρέωση της διοίκησης είναι να τα εξελίξει αθλητικά με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας πλάνο για την επόμενη μέρα μαζί με αυτά τα παιδιά και θα γίνει!

Μάγκες, συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά, συνθέστε, οργανώστε την καθημερινότητά σας ώστε να χωράει όλους τους στόχους της ζωή σας, πιστέψτε με οι ώρες της ημέρας είναι αρκετές για να το κάνετε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος