FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Πρόβα τζενεράλε με Χ. Τρικούπη

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 5μ.μ. στην Ήλιδα

-Ξανά με απουσίες και βαριά ήττα την Τετάρτη στο Μεσολόγγι


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος δίνει αύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της πρεμιέρας της Α2 Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για το μεθεπόμενο Σάββατο 9 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγρινίου στην Αμαλιάδα.

Πρόκειται για πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Κώστα Δελέγκου, απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στην Basket League. Θα είναι η τρίτη φετινή συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων και μάλιστα σε διάστημα τριών εβδομάδων καθώς είχαν προηγηθεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Κόροιβος νίκησε στην Αμαλιάδα με 75-60 και ο προχθεσινός στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να κερδίζει με μεγάλη διαφορά, 91-49.

Ήταν άλλο ένα φιλικό όπου ο Κόροιβος παρατάχθηκε με βασικές απουσίες και σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γκαβασιάδης, Τάταρης, δύο βασικοί παίκτες, και ο Κατσαβόπουλος που έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις, ενώ ο Μιχαλούτσος λόγω ενοχλήσεων είχε μικρή συμμετοχή στον αγώνα.
Ο Κόροιβος έχει αφήσει πίσω του αυτό το παιχνίδι και αύριο θα επιδιώξει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, όπως μας έχει συνηθίσει φέτος, καθώς διαθέτει καλούς παίκτες και μια καλή ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ.

Πάντως, και σε αυτό το φιλικό, η ηλειακή ομάδα θα παραταχθεί με απουσίες, ενώ το τεχνικό τιμ δεν θέλει, όπως είναι φυσιολογικό, να ρισκάρει ενόψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος