FOLLOW US: facebook twitter

Βασίλης Κανάς: «Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο»

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου είναι ο Βασίλης Κανάς, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
Ο έμπειρος διαγώνιος, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους της ομάδας του Ανδρέα Γκρουμούσα,, τονίζοντας πως γίνεται σωστή δουλειά στην προπόνηση και πως έχει φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο.

Ο 33χρονος Αχαιός διαγώνιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα, εύχομαι υγεία και να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες χρονιές του κορωνοϊού. Σαν νέος στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τα παιδιά για την υποδοχή τους και την γενικότερη νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι αυτοί που τόσα χρόνια στηρίζουν και παλεύουν για την ομάδα. Βέβαια, αυτό δεν αρκεί αν δεν υπήρχαν από πίσω και άνθρωποι της διοίκησης που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να περνάμε εμείς οι αθλητές καλά και να προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και γίνεται σωστή δουλειά από τον προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα και τον γυμναστή μας, Νίκο Καστανά. Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω σωστή δεν κρίνω την ποιότητα της προπόνησης, αλλά την όρεξη, την διάθεση και την προσπάθεια. Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο όσο περνάει ο καιρός μέσα από τα φιλικά και την προπόνηση θα μεταμορφώνεται σε ομάδα.
Αν το καταφέρουμε αυτό νομίζω δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να πετύχουμε τους στόχους μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος