FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Δυνάμωσε με Κουρέπη

Ημερομηνία: 02-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”121335″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο 22χρονος πάουερ φόργουρντ/σέντερ είναι η νέα μεταγραφή της ηλειακής ομάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Τον 22χρονο πάουερ φόργουρντ/σέντερ Δημήτρη Κουρέπη απέκτησε ο Κόροιβος. Ο Κουρέπης έχει ύψος 2.04μ. και θα δυναμώσει τη front-line του Κοροίβου ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής που ξεκινά αύριο. Ο νεαρός ψηλός τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στο Ρέθυμνο στη Basket League. Είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει καλά ο Κώστας Δελέγκος καθώς ο Κουρέπης τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στον Απόλλωνα Πατρών. Μάλιστα, στα μέσα Αυγούστου είχε ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα, από τον οποίο τελικά αποχώρησε. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και του Αρκαδικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουρέπης υπήρξε μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων (U16, U18, U20) και τον Ιούλιο του 2018 είχε συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στη Γερμανία με την Εθνική ομάδα, έχοντας συμπαίκτη τον Πυργιώτη Διονύση Τάταρη.

Διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα Φίλιππος-Κόροιβος

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κάνει τζάμπολ αύριο, Σάββατο, με δεδομένο την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες ελέω κορονοϊού, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Γι’ αυτό το λόγο τα περισσότερα σωματεία φροντίζουν για την μετάδοση των αγώνων τους, με πέντε από τα ματς της πρεμιέρας να έχουν διαδικτυακή κάλυψη. Ένα από αυτά είναι και το Φίλιππος Βέροιας-Κόροιβος από το κανάλι του Φιλίππου στο YouTube.

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αναμετρήσεις της Α2 Εθνικής το Σάββατο στις 5μ.μ.:

Αγρίνιο-Πανερυθραϊκός (από το κανάλι YouTube του Α.Ο. Αγρινίου)

Ελευθερούπολη-Μαρούσι (από το κανάλι YouTube του Γ.Σ. Ελευθερούπολης)

Οίαξ Ναυπλίου-Δάφνη Δαφνίου (από το κανάλι YouTube του Οίακα Ναυπλίου)

Φίλιππος Βέροιας-Κόροιβος Αμαλιάδας (από το κανάλι YouTube του Φιλίππου)

Παγκράτι-Ψυχικό (από το telesport.gr)

*Τον αγώνα του Κοροίβου στη Βέροια θα διαιτητεύσουν οι Σταματόπουλος (Μαγνησίας), Πιτσίλκας (Κ.Δ. Θεσσαλίας)-Παζώλης (Κ.Δ. Θεσσαλίας).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot