FOLLOW US: facebook twitter

Νέα κλήρωση στη Basket League!

Ημερομηνία: 02-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την αποχώρηση του Πανιωνίου από τη Basket League, ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε χθες πως θα υπάρξει νέα κλήρωση για το φετινό πρωτάθλημα και πως το τζάμπολ μετατίθεται για τις 17 Οκτωβρίου.  Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε επίσημα με επιστολή από την ΚΑΕ Πανιώνιος ότι αποσύρει την συμμετοχή της από την Basket League της σεζόν 2020-21. Ο ΕΣΑΚΕ εκφράζει την λύπη του για την παραπάνω εξέλιξη και εύχεται στον ιστορικό σύλλογο σύντομα να επανέλθει στο επίπεδο που αρμόζει στην πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και στις προσδοκίες των φιλάθλων του.

Ως εκ τούτου η κλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος θα επαναληφθεί την Παρασκευή 2/10,  ώρα 13:00, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την παρουσία μέσω τηλεδιάσκεψης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Λόγω της διεξαγωγής της νέας κλήρωσης και των εκκρεμοτήτων στην χορήγηση των πιστοποιητικών συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έναρξη της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 μετατίθεται από τις 10 στις 17 Οκτωβρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος