FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Τρεις επιστροφές από τραυματισμό-Έρχεται σήμερα στην Αμαλιάδα ο Οικονομόπουλος

Ημερομηνία: 12-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος, μετά από μια μακρά περίοδο κακοδαιμονίας, με τους πολλούς τραυματισμούς, βλέπει σταδιακά τους τραυματίες να επιστρέφουν στο παρκέ και να προπονούνται με τους συμπαίκτες τους, ενόψει της πρεμιέρας στην Α2 Εθνική, το προσεχές Σάββατο. Όπως θα ενσωματωθεί από σήμερα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κώστας Οικονομόπουλος, που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και το 10ήμερο διάστημα της καραντίνας έληξε την Κυριακή.

Γιάννης Γκαβασιάδης και Αλεξάντερ Κάππος επέστρεψαν χθες στο προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους και γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Όπως γυμνάζεται πλέον και ο Κατσαβόπουλος, που είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα και έλειπε αρκετές εβδομάδες. Βέβαια, ο Γκαβασιάδης ήταν στα πιτς για ένα μήνα και προπονείται συντηρητικά, ενώ η συμμετοχή του στον αγώνα της πρεμιέρας στη Ν. Ερυθραία κόντρα στον Πανερυθραϊκό είναι προς το παρόν αμφίβολη. Ο Τάταρης, που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο είναι απολύτως καλά και στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Στον αντίποδα ο Αποστόλης Ναούμης, συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις και μεσοβδόμαδα, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Λογικά, δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για τον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, όπως σίγουρα απών θα είναι και ο Γιάννης Μιχαλούτσος, που θα μείνει εκτός για άλλες δύο εβδομάδες.

Κοντολογίς, ο Κόροιβος αυτή την εβδομάδα προπονείται υπό καλύτερες συνθήκες, με περισσότερους δηλαδή παίκτες στο παρκέ. Και το Σάββατο έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ν. Ερυθραία, κόντρα σε μια από τις καλές ομάδες της φετινής Α2, στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος