FOLLOW US: facebook twitter

Κοινή συνεδρίαση της ΚΕΕΕ και του Επιμελητηρίου Ηλείας με θέμα την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών

Ημερομηνία: 25-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν το νομό μας και με γνώμονα τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των άμεσων αλλά και μακροπρόθεσμων προβλημάτων που πρέπει να ξεπεραστούν για την άμεση αποκατάσταση συνθηκών οικονομικής και κοινωνικής κανονικότητας, η Επιμελητηριακή Κοινότητα στέκεται  για ακόμη μια φορά, με ουσιαστικό τρόπο, στο πλευρό των επιχειρήσεων των πληγεισών περιοχών.

Υπό αυτό το πρίσμα και κατόπιν πρωτοβουλίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), το Επιμελητήριο Ηλείας διοργανώνει στην έδρα του, την Παρασκευή,  27-08-2021, και ώρα 18:00,  διευρυμένη κοινή συνεδρίαση μεταξύ της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ υπό τον Πρόεδρό  της,  κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Ηλείας, με συμμετοχή του Α΄Αντιπροέδρου του ΕΕΑ, κ. Νίκου Γρέντζελου.

Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος, οι Βουλευτές Ν. Ηλείας, ο  Δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτ. Ελλάδας & Πρόεδρος Επιμελητήριου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας και ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηριακού Συμβουλίου  Δυτ. Ελλάδας & Πρόεδρος Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι ο συντονισμός και επιτάχυνση της διαδικασίας ενεργοποίησης της κρατικής αρωγής για τη στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων αλλά και η χάραξη ενιαίας στρατηγικής για όσο το δυνατόν ταχύτερη ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος