FOLLOW US: facebook twitter

Πάντα δίπλα στον πολίτη!: Κοινή κοπή πίτα για την ΠΥ Πύργου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Ηλείας

Ημερομηνία: 07-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από κοινού έκοψαν φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους η η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας, σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Υπηρεσίας στον Πύργου, με την παρουσία πλήθος κόσμου.

Ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Δημήτρης Αντωνάκης, ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, τονίζοντας ότι η Πυροσβεστική είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει και να προστατέψει τους πολίτες  ανταποκρινόμενη σε οποιοδήποτε κάλεσμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας, Σωτήρης Παπαηλίου, αναφέρθηκε στα προβλήματα της υπηρεσίας αλλά και στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής που επιβαρύνουν το έργο των πυροσβεστών, σημειώνοντας ότι οι δωρεές των πολιτών καλύπτουν αρκετά κενά. Παρών ήταν και ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΟΥ Δυτικής Ελλάδας, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία για την κοινή εκδήλωση και υπογράμμισε την άρτια κατάρτιση των πυροσβεστών, οι οποίοι υπερκαλύπτουν τις όποιες ανάγκες των υπηρεσιών με την αυτοθυσία τους.

Την πίτα ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος εγκωμίασε το έργο των πυροσβεστών και τόνισε πως η Μητρόπολη Ηλείας θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειές τους. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ιδιωτών και των φορέων που ενίσχυσαν το Σώμα. Τυχεροί στα 5 φλουριά ήταν οι Σάκης Μπουγάς, Νίκος Βελισσάρης, Γιώργος Δαμασκόπουλος, Ανδρέας Γουργαριώτης και Γιάννης Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος