FOLLOW US: facebook twitter

Ο τουρισμός μοχλός ανάπτυξης για την Ηλεία: Κοινή ημερίδα των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας για τον τουρισμό

Ημερομηνία: 23-09-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”97162″ img_size=”full”][vc_column_text]Με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, οι δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το προσεχές Σάββατο 28 Σεπτέμβρη  ημερίδα για τον τουρισμό με τίτλο  «Think BeyondTourism».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 το απόγευμα στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, με κεντρικό ομιλητή τον διευθυντή της εταιρείας Η&Τ BeyondTourism  Γιάννη Μιχαηλίδη. Μάλιστα για την ημερίδα αλλά και την πρόθεση ευρύτερης συνεργασίας των δύο δήμων με κοινό παρανομαστή τον τουρισμό, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου οι δήμαρχοι Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο πρόεδρος του ΝΠΠΑ Πηνειού Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρίνος επισήμανε ότι πρόκειται για μια προωθημένη σκέψη για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, μια αγωνία για τους νέους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά. Τόνισε ότι προτεραιότητα για την ανάπτυξη της Ηλείας είναι να γίνει ο δρόμος ως την Αρχαία Ολυμπία και ότι ευελπιστεί ο υπουργός Υποδομών να φέρει λύση από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται και το έργο να ξεκινήσει άμεσα.

Από την πλευρά του ο κ. Λέντζας αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο δήμων για την ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών και έργων στον Ηλειακό κάμπο και κάλεσε τους δημότες να παρευρεθούν στην ημερίδα για να ενημερωθούν και να μπορέσουν στα άμεσο μέλλον να αναπτύξουν προγράμματα του Τουρισμού επ ωφελεία των δημοτών και επιχειρηματιών της περιοχής.

Τέλος, ο κ. Βασιλόπουλος, υπογράμμισε ότι μέσα από την ημερίδα θα αναδειχθεί ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι σήμερα πιο επίκαιρος όσο ποτέ άλλοτε και θα παρουσιάσει μέσα από μοναδικά case studies τις πιο σημαντικές αξίες που απαιτούνται ώστε η νέα γενιά να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot