FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό το Δ.Α.Κ. Ήλιδας λόγω κρουσμάτων Covid-19-Οι κινήσεις του Κοροίβου

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ήλιδας έχει κλείσει εδώ και λίγες μέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοΐου σε δύο υπαλλήλους των εγκαταστάσεων και έναν εκ των υπευθύνων του κυλικείου, κι έτσι η ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου και να ήθελε να προπονηθεί δεν μπορεί προς το παρόν. Οι εγκαταστάσεις έχουν κλείσει, λόγω των κρουσμάτων, έγινε και δεύτερη απολύμανση τη Δευτέρα και οι φορείς του ιού έχουν μπει σε 14ήμερη καραντίνα.

Ως εκ τούτου η Διοίκηση του Κοροίβου έστειλε επιστολή στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ» για να ενημερωθεί και να προγραμματίσει τις περαιτέρω κινήσεις του, ενώ θα αποστείλει έγγραφο στη Γ.Γ.Α. και στην Ε.Ο.Κ. μέσω του οποίου θα τους ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα προβλήματα με τον Covid-19 δεν λένε να μετριαστούν, ο νομός Ηλείας είναι στο «κόκκινο» εδώ και 10 μέρες (χθες τα κρούσματα στο νομό ήταν 20) και όλη αυτή η κατάσταση δυσκολεύει την επιστροφή του Κοροίβου στο γήπεδο για προπονήσεις, εφόσον τελικά αποφασιστεί να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος