FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Θέλει εκλογές με φυσική παρουσία

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι εκλογές στην Ε.Π.Ο. μετά από πολλές αναβολές, έχουν οριστεί για τις 27 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Η Ομοσπονδία απ’ ότι φαίνεται επιθυμεί οι αρχαιρεσίες να διεξαχθούν με φυσική παρουσία των εκλεκτόρων και όχι με ηλεκτρονική διαδικασία όπως προβλέπει η εναλλακτική λύση του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Να δώσουν το «παρών» δηλαδή, περίπου 70 άτομα από Ενώσεις όλης της χώρας, ενώ οι μετακινήσεις απαγορεύονται, ΠΑΕ της Super League κ.α.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να δοθεί η σχετική άδεια, αφού η Αττική είναι σε καθεστώς lock down.

Την αποκάλυψη έκανε ο Εθνικός Διοικητής της Πολιτικής Προστασίας και πρώην αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Βασίλης Παπαγεωργίου, στην ιστοσελίδα Sportsfeed.

«Τα μόνα αιτήματα που έχουν έρθει στην υπηρεσία μας, είναι από την Ομοσπονδία της ποδηλασίας για άδεια σε ποδηλάτες να κάνουν προπόνηση σε δημόσιο δρόμο και από τις ομοσπονδίες της Ε.Π.Ο. και της Ε.Ι.Ο. για την διεξαγωγή εκλογών. Δεν έχουμε απαντήσει σε κανένα καθώς εξετάζονται και η απόφαση παίρνεται πάντα σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο, στην προκειμένη περίπτωση, το υφυπουργείο Αθλητισμού» δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος