FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό… κολυμβητήριο το «Γεώργιος Βασιλακόπουλος»!

Ημερομηνία: 14-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Κλειστό για τους αθλητές μόλις βρέξει το γυμναστήριο της πόλης-Έχει παραδοθεί στην καταστροφή

 

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται το κεντρικό γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου «Γεώργιος Βασιλακόπουλος», αλλά και άλλοι χώροι της αθλητικής εγκατάστασης. Λόγω των προβλημάτων που υπάρχει στη μόνωση της στέγης, η οποία πλέον θυμίζει σουρωτήρι, το νερό που εισρέει καταστρέφει τα πάντα. Αθλούμενοι και σωματεία παρακολουθούν την κατάσταση που εξελίσσεται χωρίς να υπάρχει ουσιαστική παρέμβαση και αντιλαμβάνονται πως σε λίγο καιρό δεν θα είναι διαθέσιμος αυτός ο κλειστός χώρος άθλησης στην πόλη.

Το παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο έχει ουσιαστικά καταστραφεί. Και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσουν να εξασφαλιστούν τα κονδύλια για την αντικατάστασή του, όταν δεν μπορεί η δημοτική αρχή να εξασφαλίσει χρήματα για την μόνωση και την επισκευή της στέγης.

Τις τελευταίες εβδομάδες όποτε βρέχει, την ίδια ημέρα αλλά και τις επόμενες το κλειστό γυμναστήριο παραμένει κλειστό για τις ομάδες και τους αθλητές, αφού πλημμυρίζει και ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα είναι ορατός. Έτσι αυτό το κομμάτι του αθλητισμού της πόλης που αφορά κυρίως το μπάσκετ, το βόλει και το μπάντμιντον υποβαθμίζεται παρά το γεγονός ότι στις ομάδες αθλούνται δεκάδες παιδιά καθώς και ενήλικες.

Τα νερά της βροχή τρέχουν τόσο στο χώρο του παρκέ, όσο και στις κερκίδες αλλά και σε άλλους χώρους με όργανα γυμναστικής ή βοηθητικούς. Οι εικόνες με τις λεκάνες και τους κουβάδες που γεμίζουν με νερό μέσα σε λίγα λεπτά, το πλημμυρισμένο παρκέ αλλά και τα τμήματα που έχει φουσκώσει και έχει καταστραφεί δεν περιποιεί τιμή για κανέναν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος