FOLLOW US: facebook twitter

Κέβιν Πόρτερ: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού

Ημερομηνία: 01-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
FRANK FRANKLIN II / ASSOCIATED PRESS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (24 χρόνων, 1.93 μέτρα), καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πρώην NBAer.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και επίσημα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (24 χρόνων, 1.93 μέτρα), με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να ανακοινώνει την αποκτηση του παίκτη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης “είναι Πρωταπριλιά, αλλά είναι αλήθεια”. Η μεγάλη προσθήκη του ΠΑΟΚ είναι αληθινή και ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα για να ενισχύει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Αμερικανός την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο η κατηγορία ξυλοδαρμού της συντρόφου του, που αργότερα διέψευσε η ίδια, είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα και το NBA.

Ο ΠΑΟΚ τον έκανε δικό του και οι απολαβές του θα είναι κοντά στις 10 χιλιάδες δολάρια τον μήνα. Ο παίκτης θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια των play out και εφόσον η ομάδα του κερδίσει το εισιτήριο για τα playoffs, τότε θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Πηγή: Sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος