FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» στην Αμαλιάδα: Δύο νέα εργαστήρια για γονείς και μαθητές

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι συμμετοχές για δυο προγράμματα για την οικογένεια του Κέντρου Πρόληψης Παρεμβάσεις στην Αμαλιάδα.


Συγκεκριμένα:
1) Το 3ο Δημοτικό Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» διοργανώνουν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00- 20:00 βιωματικό εργαστήριο για γονείς με τίτλο: «κοντά και μακριά: τα βήματα προς την αυτονομία».
Χώρος εργαστηρίου: 3ο Δημοτικό Σχολείο
Συντονίστρια εργαστηρίου: Μάσσαλα Κατερίνα, Ψυχολόγος
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων έως 15 άτομα.
Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
2) Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς και παιδιά που φοιτούν στην ΄Α, ‘Β και ‘Γ τάξη με τίτλο “Τα παπούτσια των άλλων”. Το εργαστήρι έχει σαν στόχο με τη βοήθεια του παραμυθιού, να δώσει στους γονείς και στα παιδιά τη δυνατότητα να μιλήσουν για τη σχέση τους και τα χαρακτηριστικά της, για τις προσδοκίες που έχουν από αυτή αλλά και να ανακαλύψουν νέους διασκεδαστικούς τρόπους επικοινωνίας.
Η παρέμβαση θα γίνει διαδικτυακά μέσω Ζoom και θα ολοκληρωθεί σε μια απογευματινή συνάντηση, διάρκειας 1 ½ ώρας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, πχ υπολογιστή με μικρόφωνο, κάμερα και ηχείο, ακουστικά, tablet, laptop ή μια έξυπνη συσκευή τηλεφώνου.
Το εργαστήριο υλοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση και θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30-19:00.


Δηλώσεις συμμετοχή και για τα δυο προγράμματα μέχρι Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00) στο 2622029710 ή στο paremvaseisamaliadas@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος