FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις Αμαλιάδας: Δύο νέα διαδικτυακά εργαστήρια για γονείς και παιδιά

Ημερομηνία: 02-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Συνεχίζονται και για τον μήνα Μάρτιο, τα διαδικτυακά βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια  για γονείς και παιδιά, από το Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις στην Αμαλιάδα.

Το πρώτο, είναι διαδικτυακό βιωματικό εργαστηριο για γονεις και παιδια που φοιτούν στην Γ και Δ Δημοτικού στην  Π.Ε. Ηλειας με τίτλο “ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΩ”, . Δηλώσεις συμμετοχής μεχρι 19 Μαρτίου 2021, , 1 στο 2622029710, στο keprilia@itenet,gr ή  στην παρακάτω φόρμα. https://docs.google.com/…/1FAIpQLSezH…/viewform…

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθει σειρά προτεραιότητας.Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρινιση μπορείτε να απευθύνεστε στη συντονίστρια του εργαστηρίου Χαντζηκωνσταντίνου Σωτηρία, Ψυχολόγο.

Το επόμενο διαδικτυακό απευθύνεται σε γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στα δημοτικά σχολεία Βάρδας, Μανωλάδας, Νέας Μανωλάδας, Ανδραβίδας, Αλφειούσας, Επιταλίου, Ανδρίτσαινας, Βασιλακίου, Λάλα, Κούμανη, Λαμπείας ,Κρεστένων. Σε πέντε διαδικτυακές συναντήσεις, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις πάνω σε θέματα διαπαιδαγώγησης και επικοινωνίας.  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom, απογευματινή ομάδα Δευτέρα 16.00- 19.30 και πρωινη ομαδα Τρίτη 10.00- 11.30.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος