FOLLOW US: facebook twitter

Κατάρ, κελί και Εύα Καιλη…

Ημερομηνία: 08-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

Τα νέα που φτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη για το Qatargate και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Εύα Καϊλή είναι δυσάρεστα.

Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Α. Παντσέρι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις βελγικές αρχές με σκοπό τη μείωση της ποινής του, θα φέρει σε δύσκολη θέση την Ε. Καϊλή.

Στην Χαριλάου Τρικούπη ανησυχούν για το ενδεχόμενο να κορυφώνονται οι δικαστικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες παραμονές των εκλογών και να πέσει βαριά η σκιά της διαφθοράς πάνω από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναζωπυρώνοντας παλιά τραύματα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μέχρι στιγμής κρατά απόσταση ασφαλείας από την υπόθεση και ευτυχώς γι αυτόν η Εύα Καϊλή είχε στηρίξει τον Α. Λοβέρδο στη μάχη για την ηγεσία.

Και από τη μια ισχύει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, και ότι ο Ν. Ανδρουλάκης δεν έχει κανένα λόγο να θέλει να μπερδευτεί με τα πίτουρα, από την άλλη όμως, οι πολιτικοί του αντίπαλοι πολύ θα ήθελαν να τον δουν να τρώγεται από τις κότες.
Φωτο ΚΑΙΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος