FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία για άδικη επίθεση σε βάρος εργαζόμενης

Ημερομηνία: 13-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ηλεία, Κοινωνία, Νέα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως

Ακόμα μια άδικη επίθεση σε βάρος εργαζομένου, αυτή τη φορά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ζαχάρως, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας, Ζαχάρως.

Στην καταγγελία που απεστάλη στον Δήμαρχο Ζαχάρως, τον πρόεδρο του ΔΣ, τον αντιδήμαρχο  Διοικητικών Υπηρεσιών, τους επικεφαλής των παρατάξεων και όλες τις Διευθύνσεις και τα τμήματα του Δήμου επισημαίνεται ότι ομόφωνα ο Σύλλογος καταδικάζει την απρόκλητη λεκτική και άνανδρη επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος τους εν ώρα καθήκοντος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζαχάρως.

Όπως αναφέρει, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο Κοινότητας παρουσιάστηκε μια πολίτης για προγραμματισμένο ραντεβού και κατά την διάρκεια της εξέτασης της αίτησης της, της ζητήθηκε από την υπάλληλο του κέντρου ένα δικαιολογητικό, ώστε να προχωρήσει η διεκπεραίωση της αίτησης και αντ’ αυτού η πολίτης χωρίς κανένα λόγο άρχισε να την βρίζει και να την χλευάζει. Η υπάλληλος στην προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, της ζήτησε να περιμένει λίγο έξω για να εξυπηρετήσει άλλο πολίτη και όταν επέστρεψε επανήλθε με τον συνοδό της οι οποίοι και είχαν απειλητικές διαθέσεις απέναντι στην υπάλληλο.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές και καλεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να παρέμβουν άμεσα ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο βίας και χυδαίων συμπεριφορών.

“Ο Σύλλογος εργαζομένων διαχρονικά βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο. Έτσι και τώρα με ομόφωνη απόφαση του στηρίζει τη συνάδελφο και με αφορμή αυτό το απαράδεκτο περιστατικό μπαίνει ασπίδα, με απώτερο σκοπό να συμβάλει καθοριστικά στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων”.

                                       


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia