FOLLOW US: facebook twitter

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα ανάψει το βωμό

Ημερομηνία: 19-04-2016 | Συντάκτης:

karalis-emanouil

Έξι σταθμούς στη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας στον Πύργο

  • Στις 2.08 το μεσημέρι ολιγόλεπτη τελετή υποδοχής στην κεντρική πλατεία

Της Κικής Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr

Έξι σταθμούς περιλαμβάνει η λαμπαδηδρομία  στην πόλη του Πύργου ενώ μεταξύ 3ης και 4ης στάσης θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα, έμπροσθεν του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου όπου το βωμό θα ανάψει ο Παγκόσμιος Ρέκορντμαν Εμμανουήλ Καραλής.

Αναλυτικότερα, ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος του Πύργου θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα στις 2 το μεσημέρι από την πλατεία Μεταξά στη συμβολή των οδών Ολυμπίων και Αλφειού. Ο 2ος στη συμβολή των οδών Ερμού και Κιλκίς και ο 3ος στη συμβολή των οδών Ερμού και Αυγερινού.

Στις 2.08 το μεσημέρι θα γίνει δεκάλεπτη τελετή στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου ο 16χρονος Εμμανουήλ Καραλής, παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ από τον Πύργο, θα ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα στο βωμό και θα την μεταλαμπαδεύσει στις 2.18 στον 4ο Λαμπαδηδρόμο ο οποίος θα ξεκινήσει τη Λαμπαδηδρομία από το βωμό μέχρι την συμβολή των οδών Πατρών και Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ.

Ο 5ος Λαμπαδηδρόμος θα τρέξει με την Ολυμπιακή Φλόγα μέσω της οδού Πατρών μέχρι και την οδό Παπαφλέσσα ενώ ο 6ος Λαμπαδηδρόμος από την συμβολή των οδών Πατρών και Παπαγεωργίου (μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας) μέχρι και το Δημοτικό Στάδιο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος