FOLLOW US: facebook twitter

ΝΟΔΕ-ΝΔ Ηλείας: Σήμερα η πρώτη διευρυμένη Συνεδρίαση

Ημερομηνία: 20-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

gavras_christos

Την πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηλείας συγκάλεσε ο Πρόεδρος της κος. Χρήστος Γαβράς για σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας στον Πύργο.

Η συνεδρίαση γίνεται ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 22 έως 24 Απριλίου 2016.

Στην συνεδρίαση θα μετέχουν ο Βουλευτής της ΝΔ,  πρώην Βουλευτές, Πολιτευτές, οι Σύνεδροι, τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Ηλείας και οι Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων του Νομού.

Το βασικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι η ανταλλαγή απόψεων και η σύνταξη προτάσεων σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές του καταστατικού του κόμματος.

Σε μια εποχή που απαιτεί φρέσκιες ιδέες, πολλή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία, η ΝΟΔΕ Ηλείας μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξης θα συνεργασθούν ώστε να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με την τοπική κοινωνία. Εγκαινιάζοντας μία νέα λογική επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της παράταξης, η ΝΟΔΕ θα διευρύνει τον κύκλο τον επαφών καλώντας στις συνεδριάσεις παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς με σκοπό την ανάληψη συλλογικών διεκδικήσεων.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Γίνεται ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από την βάση προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία.

Χρήστος Γαβράς-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Τις πρώτες του προγραμματικές δηλώσεις έκανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς τονίζοντας τα εξής:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Οι εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν και σήμερα είναι μια άλλη ημέρα. Τα προβλήματα είναι πολλά και η δουλειά που πρέπει να γίνει απαιτεί την συνεργασία όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης με την τοπική κοινωνία. Σε μια εποχή που χρειάζεται φρέσκιες ιδέες, πολλή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία, πρέπει να δουλέψουμε όλα τα στελέχη μαζί ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στο δύσκολο έργο μας. Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε καταρτίσει το πρόγραμμα δράσεων και τις πρωτοβουλίες της ΝΟΔΕ για τις επόμενες  ημέρες.

Το πρόγραμμα επιγραμματικά περιλαμβάνει:

  • Συναντήσεις με τον Βουλευτή, τους τέως Βουλευτές και τους Πολιτευτές της παράταξης ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μεγάλα προβλήματα της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.
  • Συνάντηση με τους εκλεγμένους σύνεδρους που θα εκπροσωπήσουν την Ηλεία στο συνέδριό μας ώστε να συζητηθούν προτάσεις σχετικά με το νέο καταστατικό του κόμματος.
  • Από κοινού συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με τα μέλη των τοπικών επιτροπών του κόμματος. Οι συνεδριάσεις αυτές θα γίνονται στα γραφεία της κάθε τοπικής εγκαινιάζοντας μια άλλη λογική επικοινωνίας και συνεργασίας της ΝΟΔΕ με τα στελέχη της παράταξης.
  • Από κοινού συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με θεσμικούς εταίρους και παραγωγικούς φορείς.
  • Θέσπιση ενός συμβουλευτικού οργάνου ανά τομέα δράσης που θα έχει την ευθύνη σύνταξης προτάσεων και εισηγήσεων προς την ΝΟΔΕ.
  • Μεταφορά των γραφείων της παράταξης σε άλλον πιο λειτουργικό χώρο.

Η επαφή μας με την κοινωνία και η διεκδίκηση των λύσεων στα προβλήματα της περιφερειακής ενότητας Ηλείας είναι βασική προτεραιότητα μας και μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από  διαβούλευση με τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς και την ανάληψη συλλογικών δράσεων. Οφείλουμε και πρέπει να κάνουμε την παράταξη συμμέτοχη στις κοινωνικές δράσεις και διεκδικήσεις.

Όλα τα μέλη της παράταξης μας, θα συμπορευθούμε μαζί για να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας, και θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του νέου αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της Πατρίδας μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος