FOLLOW US: facebook twitter

Στ. Καννής: Καλή θητεία κ. Φραγκαντώνη

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:

Ευχόμαστε καλή θητεία στον κ. Φραγκαντώνη. Μετά την ανεξαρτητοποίησή του και την ένταξή του στη παράταξη του κ. Αντωνακόπουλου, ελπίζουμε να έχουν αναιρεθεί οι βαρύτατες ύβρεις και κατηγορίες που μέχρι σήμερα εκτόξευε ο ένας εναντίον του άλλου.

Ο Δήμαρχος με τον σημερινό ορισμό του βασικού Αντιδημάρχου Καθαριότητας του κ. Παρασκευόπουλου στην ίδια θέση, αναδέχεται και υιοθετεί πλήρως την πολιτική του τελευταίου στο θέμα των απορριμμάτων. Όσα μέχρι τώρα έχει δηλώσει (αδικήματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα, Ποτόκι, κ.α.) αποδεικνύονται φθηνός λαϊκισμός για προεκλογική κατανάλωση, που χρησιμοποιεί ευκαιριακά ανάλογα με το εκάστοτε ακροατήριό του.

Η κίνηση αυτή του Δημάρχου είναι ανάλογη του ήθους που έχει επιβάλει στα δημοτικά πράγματα από την ανάληψη των καθηκόντων του και ενδεικτική του τρόπου με τον αντιλαμβάνεται το ρόλο των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Με όλες τις ενέργειές του διχάζει αντί να ενώνει.

Η παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ δεν δελεάζεται από έμμισθες αντιδημαρχίες.  Υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, για να θυμίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

ΥΓ. Είμαστε σίγουροι ότι πρώτο μέλημα του νέου Αντιδημάρχου θα είναι να τοποθετήσει όλο το προσωπικό που προσελήφθη στην καθαριότητα σε αντίστοιχες θέσεις,  γιατί σύμφωνα με δημοσιευμένη διαρροή του προκατόχου του από τα 13 άτομα τα 11 πήγαν σε γραφεία!!

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος