FOLLOW US: facebook twitter

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στα rapid tests στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 09-07-2021 | Συντάκτης:
Διενεργήθηκαν χθες από συνεργεία του ΕΟΔΥ
-Ενημερωτική σύσκεψη για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19, θα γίνει σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης

Κανένα  νέο  κρούσμα  κορωνοϊού  δεν προέκυψε   στα   rapid test  που διενεργήθηκαν χθες Πέμπτη 8 Ιουλίου   από συνεργεία του ΕΟΔΥ, στην δημοτική κοινότητα Κρεστένων.

Οι έλεγχοι  για τον covid-19 έγιναν  στην κεντρική πλατεία Κρεστένων,  προκειμένου να διαπιστωθεί η υγειονομική  κατάσταση των κατοίκων όσον αφορά την πανδημία,  που παρουσιάζει σημαντική αύξηση κρουσμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Προς την κατεύθυνση  της καταγραφής τυχόν κρουσμάτων κορωνοϊού,  επικεντρώνονται οι προσπάθειες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, οι οποίες θα συνεχιστούν  με τη διοργάνωση   δωρεάν rapid test για τους πολίτες.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  κ.Σάκης Μπαλιούκος,  χαρακτήρισε  ως απαραίτητο τον εμβολιασμό όλων των πολιτών  κατά του covid-19, προκειμένου  να θωρακιστούν υγειονομικά απέναντι στον θανατηφόρο ιό.

Οι τελευταίες εξελίξεις εξάλλου γύρω  από τους εμβολιασμούς και τα κρούσματα  κορωνοϊού, που και στην Ηλεία παρουσιάζουν  το τελευταίο διάστημα αύξηση, θα αποτελέσουν αντικείμενο  σύσκεψης που διοργανώνει  σήμερα στις 10 π.μ. ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων, με τους καταστηματάρχες της περιοχής, τους εμπλεκόμενους φορείς και αρχές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος