FOLLOW US: facebook twitter

«Το Μυστικό τραγούδι του Κάστρου» ανοίγει το 10ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 09-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Την 1η Αυγούστου η πανηγυρική έναρξη του  Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης που φέτος γιορτάζει τα 10 του χρόνια
-Το πολυθεματικό έργο του Γ. Βούκανου  θα παρουσιαστεί μέσα από μια νέα σύγχρονη τεχνολογία ολογράμματος με 3Dmaping, το οποίο καθιερώνεται ως μέσον προβολής του πολιτιστικού τουρισμού της περιοχής

Με το πολυθεματικό και βραβευμένο με τα tourism Awards  μουσικό έργου του Γιώργου Βούκανου «Το μυστικό τραγούδι του Κάστρου», κάνει πρεμιέρα φέτος την 1η Αυγούστου το 10ο  Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης με καλλιτεχνικό διευθυντή για μια ακόμα χρονιά τον Γιώργο Βούκανο που βεβαίως είναι και ο εμπνευστής και δημιουργός του αυτά τα δέκα χρόνια.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και στην  πολιτιστική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ  «Μπλε σαν πορτοκάλι», ο Γιώργος Βούκανος μίλησε στην Μαίρη Βενέζη για τα νέα του καλλιτεχνικά σχέδια. Για  την θεατρική του παράσταση  «Οραματισμοί – Ιωάννης Καποδίστριας» που βραβεύτηκε  προ ημερών  από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του διαγωνισμού μουσικού έργου εμπνευσμένου από τα 200 χρόνια της Επανάστασης , την παρουσίαση του νέου μου έργου για τον Κολοκοτρώνη στο ιστορικό Λιμποβίτσι με την Ορχήστρα σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ καθώς και για το αγαπημένο Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης που γιορτάζει  φέτος τα 10 του χρόνια!!

Μπορεί να είναι εικόνα τον George Voukanos και εσωτερικός χώρος

Σε ότι αφορά το 10ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ο κ. Βούκανος τόνισε  ότι το πρόγραμμα είναι έτοιμο, με  ξεχωριστές συναυλίες και παραστάσεις και μάλιστα αποκάλυψε ότι  το Φεστιβάλ σηκώνει «αυλαία» την 1η Αυγούστου με το «Μυστικό τραγούδι του Κάστρου», το γνωστό και βραβευμένο έργο του, το οποίο όμως θα παρουσιαστεί μέσα από μια νέα  σύγχρονη τεχνολογία  ολογράμματος με 3D Maping σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική και χορό, που θα καθιερωθεί να παρουσιάζεται στο μαγευτικό κάστρο Χλεμούτσι σαν  μια μορφή Πολιτιστικού τουρισμού για την περιοχή!  Ο κ. Βούκανος τόνισε βεβαίως ότι ως δημιουργός αλλά και ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης, έχει γνωρίσει την αποδοχή  και την αγάπη του κόσμου γιατί χωρίς αυτήν κανένα έργο δεν μπορεί να προχωρήσει από μόνο του, όπως και την στήριξη του δημάρχου Γιάννη Λέντζα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη, κάμερα και εσωτερικός χώροςΤο στιγμιότυπο από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του έργου του Γ. Βούκανου «Το μυστικό τραγούδι του Κάστρου» στην νέα του εκδοχή μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία

Έτσι το «Μυστικό τραγούδι του Κάστρου – The Secret Song of the Castle – – » τα παραμύθια των  μύθων, των αστεριών και της αγάπης θα παρουσιαστούν φέτος στο Χλεμούτσι μέσα από αυτήν την νέα τους εκδοχή σε τρεις θεματικές παραστάσεις μέσα στον Αύγουστο, με πρώτη παρουσίαση την πανηγυρική έναρξη του Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης που θα γιορτάσει τα 10 του χρόνια, την 1η Αυγούστου. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα για την νέα αυτή δουλειά του Γιώργου Βούκανου με τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως τόνισε πρόκειται για μια σκληρή δουλειά πολλών συνεργατών και πολλών μηνών για το τελικό αποτέλεσμα που θα απολαύσουμε φέτος στο Κάστρο Χλεμούτσι.  Εντυπωσιακό και ανανεωμένο με ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα σε σκηνοθεσία και μουσική του Γιώργου Βούκανου με την ονειρική φωνή της Άντας Αθανασοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος