FOLLOW US: facebook twitter

Βήμα στους νέους ανθρώπους του δήμου Πηνειού: Κάλεσμα στην νεολαία για την συμμετοχή τους στην συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του δήμου

Ημερομηνία: 25-09-2020 | Συντάκτης:

Βήμα στους νέους ανθρώπους, στους στόχους, τα όνειρα και τις επιδιώξεις τους,  επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Πηνειού, ύστερα από την απόφαση που δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου να συγκροτήσει Τοπικό Συμβούλιο Νέων, το οποίο παίρνει ήδη σάρκα και οστά και οδεύει προς την συγκρότησή του.

Με σύνθημα “Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί στο ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ” κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο ενημερωτικό φυλλάδιο, που αποτελεί και κάλεσμα προς τους νέους του δήμου Πηνειού να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας για την δημιουργία του νέου θεσμικού οργάνου που θα αφορά δράσεις της νεολαίας του δήμου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Το κάλεσμα αφορά νέους αό 16-30 ετών , που θέλουν να δώσουν το δικό τους τόνο στο δήμο Πηνειού, που θέλουν να αποφασίζουν για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ενδυναμώσουν τα ενδιαφέροντά τους. Όσοι νέοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να ενημερωθούν από την σελίδα του δήμου Πηνειού στο fb καθώς και στα τηλέφωνα 2623360771 και 2623360758 απο τον υπεύθυνο κ. Ειρηναίο Σταματόπουλο.

Εξάλλου όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο “Με αυτόν τον τρόπο ο δήμος Πηνειού θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους νέους και τις νέες να εκφράσουν τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη γενιά τους, την κοινωνία αλλά κυρίως τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που βιώνουν μέσα στο δήμο που ζούν. Προσκαλούμε λοιπόν τους νέους ανθρώπους του δήμου μαςνα ενημερωθούν σχετικά με τα βήματα που θα ακολουθήσουμε ξεκινώντας από την καταγραφή των πργματικών αναγκών των νέων σχετικά με το κοινωνικό περιβάλλον που ζουν, την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής, της ανάγκης που πρέπει να καλύπτει ένα συμβούλιο νεολαίας καθώς και την κατανόηση της συμβολής τους για την διαμόρφωση της στρατηγικής για την νεολαία της Ε.Ε και της Ελλάδας”. Τέλος αναφέρει ότι το Τοπικό Συμβουλιο Νεολαίας του δήμου Πηνειού φιλοδοξεί ακόμα εκτός από γνώση, βήμα για προσωπική έκφραση και ευκαρίες για δημιουργικότητα και συμμετοχή.

Ο δήμαρχος Πηνειού στο μήνυμα του προς τους νέους, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “οι νέοι θα πρέπει να λειτουργήσουν ως φάροι φωτεινοί και με τις πράξεις σας είμαι βέβαιος οτι θα είσαστε το παράδειγμα προσφοράς στην κοινωνία πολιτών του δήμου μας. Είμαστε δίπλα σας και η υπόσχεσή μας είναι οτι θα αποφασίζουμε μαζί για να πετύχουμε την αποστολή μας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος