FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα στα σχολεία για συμμετοχές στην 19η Camera Zizanio – Παιδιά και νέοι ετοιμάζουν τις ταινίες τους

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”96024″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένας μήνας έμεινε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας, Camera Zizanio.

Τα σχολεία που ανοίγουν τώρα θα βρουν στα μέιλ τους την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία εγκρίνεται από το Υπουργείο η συμμετοχή των σχολείων και των μαθητών στις εκδηλώσεις της Camera Zizanio. Η εγκύκλιος είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα μας https://camerazizanio.net/…/%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%8d%ce%ba…/

Θυμίζουμε ότι η 19η διοργάνωση της Camera Zizanio θα πραγματοποιηθεί από τις 1 ως τις 8 Δεκεμβρίου 2019 στον Πύργο Ηλείας παράλληλα με το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Στην Camera Zizanio γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, ανιμέσιον ή πειραματικές, διάρκειας μέχρι 10 λεπτών, που έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους έως 20 ετών.

Οι ταινίες από την Ελλάδα συμμετέχουν στο Ελληνικό τμήμα της διοργάνωσης και θα προβληθούν στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου στον Πύργο Ηλείας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι προβολές του Ευρωπαικού και του Διεθνούς τμήματος.

Όσοι δημιουργοί επιλεγούν για τα διαγωνιστικά τμήματα θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προσκληθούν στο Φεστιβάλ, να παρακολουθήσουν σεμινάρια κινηματογράφου και να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρά του μαζί με πολλούς νέους από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Camera Zizanio στη διεύθυνση http://camerazizanio.net

Να τονίσουμε ότι μπορούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολυμπίας και της Camera Zizanio και σχολεία τα οποία δεν συμμετέχουν με ταινίες οργανώνοντας μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εκδρομή. Για τη συμμετοχή στις προβολές, στις εκδηλώσεις ή τα εργαστήρια δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Η Camera Zizanio όπως και το Φεστιβάλ Ολυμπίας τελούν υπό τη αιγίδα των υπουργείων -Παιδείας και Θρησκευμάτων – Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο camerazizanio@gmail.com και στα τηλ. 0030 2108664470 (στην Αθήνα), 0030 2621026890 (στον Πύργο Ηλείας)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot