FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Επιταλίου: Έβαλαν στόχο να αποκτήσουν παιδική χαρά και το κατάφεραν!

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:

Όταν υπάρχει διάθεση για προσφορά, γενναιοδωρία και αγάπη, πολλά μπορούν να γίνουν και το απέδειξαν έμπρακτα οι γονείς του Επιταλίου που θέλοντας να προσφέρουν ένα χώρο χαράς για τα παιδιά του χωριού, κατάφεραν να συγκεντρώσουν από δωρεές και από το περίσσευμα τους, τα χρήματα που απαιτούνται για την προμήθεια και εγκατάσταση μιας νέας σύγχρονης και ασφαλούς παιδικής χαράς!

Η διαδικασία διήρκησε αρκετό καιρό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για να πετύχουν το στόχος τους. Στη διαδρομή αυτή, πολλοί στήριξαν το εγχείρημα συμβάλλοντας οικονομικά στην επιτυχία του και πλέον, το Επιτάλιο διαθέτει ένα χώρο στολίδι για τα μικρά παιδιά.

Μάλιστα, για την λήψη της αναγκαίας πιστοποίησης, χρειάστηκε να γίνει καθαρισμός των παλαιών εγκαταλελειμμένων κτιρίων του ΟΣΕ (στο οικόπεδο όπου εγκαταστάθηκε η παιδική χαρά) και στο κάλεσμα του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Επί της Άλος» και αρκετοί κάτοικοι, που προχώρησαν στον καθαρισμό του χώρου και την απομάκρυνση αντικειμένων και σκουπιδιών ώστε να σφραγιστεί και να μην αποτελεί πλέον εστία μόλυνσης και κινδύνου για τα παιδιά και τους κατοίκους.

Τα δείγματα γραφής του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ξεκίνησε το 2017 είναι πολλά και σημαντικά καθώς δημιούργησε τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, θεατρική ομάδα, μαθήματα εικαστικών και σκακιού προσφέροντας δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του Επιταλίου. Και σκεφτείτε ότι όλα αυτά ήταν μόνον η αρχή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος