FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα από την ΕΛΜΕ Ηλείας για συμμετοχή στην Αιμοδοσία

Ημερομηνία: 07-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Κάλεσμα προς τους συναδέλφους τους εκαπιδευτικούς απευθύνει η ΕΛΜΕ Ηλείας για να συμμετέχουν στην προσπάθεια κάλυψης μεγάλων αναγκών σε αίμα μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας που διενεργεί η Περιφέρεια σε όλη την Ηλεία όλη την εβδομάδα.

Ειδικότερα το Δ.Σ της ΕΛΜΕ αναφέρει:

“Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα αιμοδοσίας που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με την αρωγή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από τη Δευτέρα 6 έως και το Σάββατο 11 Απριλίου 202, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΠΕ Ηλείας.

Αξίζει να επισημανθεί, πως το επιστημονικό προσωπικό που  διενεργεί την αιμοληψία   λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ώστε η διαδικασία να μην ενέχει τον παραμικρό κίνδυνο.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, απόδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Υ.Γ

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα αιτήματα των Υγειονομικών, για τα άμεσα μέτρα στήριξης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος