FOLLOW US: facebook twitter

Καίει ακόμα μεγάλη πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή στο  Ξηροχώρι Ζαχάρως

Ημερομηνία: 04-11-2022 | Συντάκτης:

Η μια μετά την άλλη, ξεσπάνε στην Ηλεία οι πυρκαγιές την πρώτη βδομάδα από την λήξη της αντιπυρικής περιόδου και η Πυροσβεστική τρέχει και δεν φτάνει !

Έτσι, σε  εξέλιξη βρισκόταν έως αργά χθες το βράδυ, η  μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι  σε αγροτοδασική έκταση  στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Ξηροχώρι και Σμέρνα, του Δήμου Ζαχάρως. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται  από την ώρα εκείνη στην περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει ελαιώνες και δασική ταυτόχρονα έκταση, πολλών στρεμμάτων!  

 Στον τόπο της πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικής Πύργου Πύραρχος κ. Κων/νος Κυριακόπουλος καθώς και ο Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού κ. Γιώργος Κωνσταντακόπουλος που ηγούνται της επιχείρησης κατάσβεσης, όπου συμμετείχαν σχεδόν 30 πυροσβεστικά οχήματα με μεγάλο αριθμό πυροσβεστών υποστηριζόμενο από υδροφόρες και άλλα μηχανήματα. Ωστόσο χθες, εναέρια μέσα δεν πέταξαν και την κατάσβεση ανέλαβαν επίγειες δυνάμεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος