FOLLOW US: facebook twitter

Kaiafas Battle Lake Event: Πλούσιο θέαμα στον Καϊάφα

Ημερομηνία: 13-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

65 αθλητές από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στον αγώνα θαλάσσιου σκι


Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 8-10 Ιουλίου στη λίμνη του Καϊάφα το «Kaiafas Battle Lake Event», ένα αγώνας θαλάσσιου σκι παγκοσμίου επιπέδου, καθώς πήραν μέρος συνολικά 65 αθλητές από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης, με αμέτρητες διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

Οι φίλοι του θαλάσσιου σκι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου, καθώς το συγκεκριμένο άθλημα είναι ιδιαιτέρως θεαματικό, με τα υπέροχα νερά της λίμνης Καϊάφα να δίνουν έξτρα «ώθηση» στους αθλητές, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.

Μεταξύ των φίλων των θαλάσσιων σπορ που έδωσαν το «παρών», ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, που συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Θοδωρή Βασιλόπουλο, αλλά και συνομίλησε με αθλητές.

Το «Kaiafas Battle Lake Event» είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου.

Υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν ο Γιώργος Χατζής, παγκόσμιος πρωταθλητής με πολλά μετάλλια από ευρωπαϊκά Μasters, ο οποίος πολλά χρόνια τώρα έρχεται στον Καϊάφα και προπονείται στο αγαπημένο του άθλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος