FOLLOW US: facebook twitter

«Καθαρίστε τη Μεσόγειο» από το δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ημερομηνία: 02-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

samiko-ka8arismos-paraliasO Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρίστε τη Μεσόγειο 2016, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Κρεστένων και συγκεκριμένα με τους μαθητές και Δασκάλους της  Δ’ και ΣΤ’ Τάξης του Σχολείου.

Η πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού ακτών, βυθού και φυσικών περιοχών «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών, για τις πολυποίκιλες πιέσεις που υφίστανται στο παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον εξαιτίας των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων.

Την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016, στις 9:00 το πρωί, ξεκινάμε καθαρισμό των παραλιών μας με αφετηρία την παραλία του Κάτω Σαμικού και θα συνεχίσουμε σε όλη την παράκτια ζώνη του Δήμου μας.

Στην προσπάθεια αυτή του Δήμου θα συμβάλλουν οι μικροί μαθητές της  Δ’ και ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεστένων μαζί με τους Δασκάλους και τους γονείς τους.

Ελάτε με την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους συμμαθητές σας, τους συναδέλφους σας να καθαρίσουμε την πολυσύχναστη παραλία της περιοχής μας και να στείλουμε το μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής για την προστασία του φυσικού μας κάλλους. Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη φυσική ομορφιά του τόπου μας αναλλοίωτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος