FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Τσεριώνης:“Κακόβουλο, ψευδές και υποβολιμαίο το δημοσίευμα”

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:

Επιστολή- απάντηση του υπ. βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσεριώνη σε δημοσίευμα της ψηφιακής εφημερίδας political.gr

Κύριοι,
Γνωρίζετε πολύ καλώς πως το χθεσινό δημοσίευμα σας, το οποίο στοχοποιεί εμένα και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με ανεξήγητο μένος, είναι κακόβουλο, ψευδές και υποβολιμαίο, προς τούτο εντέχνως τυγχάνει ανυπόγραφο. Είναι πασιφανές πως στόχο έχετε να πλήξετε το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη, εναντίον του οποίου συστηματικά και με πρωτοσέλιδα αρθρογραφείτε. Αλλά αυτό ξεπερνά κάθε ανεκτό ηθικό και δεοντολογικό όριο.

Είμαι περήφανος που μαζί με πλήθος συντοπιτών και συμπολιτών μου όλου του πολιτικού φάσματος, συμπεριλαμβανομένων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και της Ν.Ε. Ηλείας ανταποκρίθηκα σε κάλεσμα για την βοήθεια μιας πολύπαθους νέας που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Το να διαδίδετε ψευδώς πως παραβρέθηκα σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη εργαλειοποίηση από πλευράς σας ενός τέτοιου ζητήματος που άπτεται της ζωής και της υγείας ενός συνανθρώπου μας.

Αν κάνατε πράγματι έρευνα δημοσιογραφική θα μαθαίνατε ότι η πρόσκληση για βοήθεια στη συγκεκριμένη καρκινοπαθή νέα διευκρίνιζε, ότι δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα και ήταν μια καθαρά φιλανθρωπική εκδήλωση. Εάν δε, λόγω έλλειψης ανταποκριτή στην Ηλεία δεν ήταν κάτι τέτοιο δυνατό οφείλατε κύριοι να με καλέσετε.

Είμαι παρών στον Νομό Ηλείας, συνομιλώ με τους συμπολίτες μου, ακούω τους προβληματισμούς τους και επικοινωνώ το πρόγραμμα και το όραμα του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, έτσι βρισκόμουν στην Γαστούνη στα πλαίσια προγραμματισμένων συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Η αλληλεγγύη είναι το μέγιστο καθήκον όλων μας και η πιο ευγενής έκφραση της πολιτικής ζωής, το να χρησιμοποιείται δε, για πολιτικές τρικλοποδιές, όπως το δημοσίευμα σας είναι ξεκάθαρος λαϊκισμός και πολιτικός κανιβαλισμός.

Κωνσταντίνος Γ. Τσεριώνης
Δικηγόρος
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος