FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Τσεριώνης: Εθνικές Εκλογές

Ημερομηνία: 29-03-2023 | Συντάκτης:

Στις 21/5/23, καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν στις κάλπες και όχι να μείνουμε απομονωμένοι στο «εγώ» μας, με αποτέλεσμα να αυξήσουμε το ποσοστό της αποχής που μόνο κακό μπορεί να επιφέρει.

Καλούμαστε όλοι εμείς, που ζούμε την απαρχή μιας νέας ιστορικής περιόδου με προκλήσεις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές κυρίως, αφού βιώνουμε όχι μόνο την οικονομική αλλά την πανδημική κρίση που μας ταλάνισε, την κλιματική κρίση και γενικότερα την κρίση των αξιών, να δώσουμε το παρόν δυναμικά και να μην παρακολουθούμε τα γεγονότα, μένοντας άπραγοι και  άβουλοι.

Καλούμαστε όλοι και κυρίως εμείς οι νέοι να συμμετέχουμε ενεργά , ο καθένας από το δικό του μετερίζι, γιατί αν κάτι χαρακτηρίζει την εποχή μας και όχι άδικα, είναι η απαξίωση της πολιτικής από την νέα γενιά. Η ανεργία που μαστίζει την χώρα μας, η έλλειψη εμπιστοσύνης, ο φόβος, η απόρριψη, η διάψευση των ονείρων των νέων ανθρώπων που με την θυσία των γονιών μας σπουδάσαμε και που κατά πλειοψηφία οι νέοι εργάζονται σε δουλειές διαφορετικού γνωστικού επιπέδου ή δεν εργάζονται καθόλου, δημιουργούν αυτή την ανασφάλεια και κατά συνέπεια την απαξίωση της πολιτικής.

Καλούμαστε όλοι στις 21/5/23 να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Θα πρέπει η ημέρα εκείνη να μας βρει ενωμένους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Καλούμαστε να δώσουμε την μάχη, ώστε την επομένη των εκλογών να υπάρχει μια ισχυρή πολιτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής με ισχυρό διψήφιο ποσοστό, που να μην βάζει σε κίνδυνο το κοινό μας αύριο.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, που κυρίως τα τελευταία χρόνια κλήθηκε να διαχειριστεί ένα τεράστιο βάρος και που του κόστισε σε εκλογικά ποσοστά, τώρα καλείται να αναλάβει υπεύθυνο και καθοριστικό  ρόλο  για το μέλλον.

Η απόφαση του κάθε ψηφοφόρου για το τι ακριβώς θα ψηφίσει δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να σκεφτεί, να ζυγίσει τα πράγματα, να αναλογιστεί  για το τι έχει προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία και στους πολίτες της, τα σωστά και τα λάθη του παρελθόντος και να αποφασίσει χωρίς να βάζει πάνω από το μέλλον της Ελλάδας και το μέλλον των νέων κυρίως ανθρώπων τον  θυμό, την απογοήτευση και τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Καλούμαστε να στηρίξουμε νέους ανθρώπους με όρεξη, αποφασιστικότητα και όραμα για το καλό της Ηλείας και το καλό της χώρας μας. Η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία και χρειάζεται σταθερότητα για να γυρίσει στην κανονικότητα και να μην μπει πάλι σε περιπέτειες.

Καλούμαστε να τολμήσουμε, να αμφισβητήσουμε, να χτίσουμε γέφυρες με την κοινωνία, να μιλήσουμε για πολιτική με το πρόγραμμά μας και να εμπνεύσουμε  «αξιοπιστία» και «εμπιστοσύνη», ώστε να κάνουμε πράξη όλα όσα ξεκίνησε και εφάρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.  Με τις καινοτομίες που διαχρονικά  εφάρμοσαν οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και με ένα νέο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς που έχει ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και ο Πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης.

Προσωπικά, σας καλώ όλες και όλους να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, ζητώντας την στήριξή σας όπως καλώ επίσης τους συνυποψηφίους μου, σε αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε να είμαστε κυρίως ενωμένοι, να ανοιχτούμε στην κοινωνία, να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που απορρέουν από την καθημερινότητα, να προβάλλουμε το πρόγραμμά μας και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αύξηση του ποσοστού μας για το καλό της παράταξης.

Καλό μας αγώνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος