FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Λούσκος: «Πρωταρχικός στόχος να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά-Θα προσπαθήσουμε για τα πλέι-οφ»

Ημερομηνία: 04-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Πανηλειακού μίλησε στην «Πρωινή» για το ματς με τη Ν.Φιγαλεία, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα φέτος


Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο Πανηλειακός «γκέλαρε» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας την Κυριακή. Έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας στον Πύργο, αγωνιζόμενος με τέσσερις απουσίες (Μπάλλας, Σακέλλης, Φώτης, Γεωργουλόπουλος) και με παίκτες που είχαν είτε αποκτηθεί είτε ενσωματωθεί μόλις την τελευταία εβδομάδα, όπως ο Ρωμαίος, ο Γιάννης Λούσκος, ο Πρέντι και ο Κακόγιαννος. Συν τοις άλλοις, ο Πανηλειακός δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ του και απομένει να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός τουλάχιστον. Όλα αυτά οδήγησαν στο να μην κερδίσει το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας του Σταύρου Μεντή.

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Κώστας Λούσκος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το ματς με τη Ν.Φιγαλεία, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα φέτος. Ο Λούσκος είπε αρχικά: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ στο α΄ ημίχρονο, ώστε να διώξουμε το άγχος και να κάνουμε το ματς πιο εύκολο. Στο β΄ μέρος αγχωθήκαμε και τελικά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, δεν έχουμε ακόμα “χημεία” και δεν είναι δυνατόν να φτιαχτεί από την μια στιγμή στην άλλη. Κοιτάμε μπροστά, το ματς Κυπέλλου με τον Πήγασο στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα δώσουμε δύο φιλικά ματς για να αποκτήσουμε περισσότερη χημεία».

«Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην τετράδα»

Στην ερώτησή μας αν μπορεί ο φετινός στόχος να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κώστας Λούσκος απάντησε: «Ως Πανηλειακός δεν μπορούμε παρά να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην τετράδα των πλέι-οφ και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρωταρχικός στόχος μας φέτος είναι να δουλέψουμε για το μέλλον, να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, τους Πυργιώτες ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας. Η ομάδα αυτή τώρα φτιάχνεται. Προσπαθούμε να βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας. Να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να δουλέψουμε καλά. Έχουμε αγώνα μπροστά μας. Έχει καλές ομάδες η φετινή Α΄ Κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Χρειάζεται υπομονή και όχι πίεση, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Παίρνει Μπακουλάτι

Στα μεταγραφικά, στο ρόστερ του Πανηλειακού είναι και ο Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός, Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για 35 λεπτά ως αλλαγή στο ματς με τη Ν. Φιγαλεία. Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός προχωρά την διαδικασία απόκτησης του 24χρονου στόπερ Αλέξανδρου Μπακουλάτι, του οποίου τα έγγραφα δεν είναι έτοιμα και γι’ αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή. Και φυσικά απομένει να αποδεσμευτούν από τον Ξενοφώντα οι Σακέλλης, Φώτης, Γεωργουλόπουλος, που προπονούνται εδώ και καιρό με τον Πανηλειακό, ώστε να παίξουν στην ομάδα του Πύργου αυτή τη σεζόν.

Το προσεχές Σάββατο, ο Πανηλειακός θα δώσει φιλικό με τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στον Πύργο, ενώ θα γίνει προσπάθεια να δοθεί φιλικό και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia