FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Αλεξανδρόπουλος: «Από την μιζέρια και την αφάνεια στο “φως” με έργο και αποτέλεσμα!»

Ημερομηνία: 07-10-2023 | Συντάκτης:

Απαντάμε στις προκλήσεις με σιγουριά και ασφαλή βήματα

για τον Δήμο Ζαχάρως

  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ  

Η ΖΑΧΑΡΩ ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ…. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  !!


Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Είμαστε όλοι εδώ, όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη. Την Κυριακή ο λαός του Δήμου μας, από τα ορεινά μέχρι τα παραλιακά χωριά μας, όλοι εσείς,  θα μας εμπιστευτείτε για μία ακόμη  φορά να οδηγήσουμε με ασφάλεια, με σχέδιο, με αυτοπεποίθηση, με δύναμη και αξιοπιστία  το Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλίας στις πρώτες θέσεις των δήμων της χώρας.

Η πορεία μας στα κοινά του τόπου μας είναι πορεία επίμονου, δυνατού και καθαρού αγώνα. Ανοίξαμε το δρόμο, βάλαμε το δήμο Ζαχάρως – Φιγαλίας στο δρόμο της ανάπτυξης, δώσαμε όραμα και ελπίδα στους δημότες μας που αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Ακόμη και η παρουσία πολλών υποψηφιοτήτων στις φετινές εκλογές επιβεβαιώνει ότι ο Δήμος Ζαχάρως έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν. Οι δημότες του Δήμου μας αισθάνονται ασφάλεια και ηρεμία. Δείγμα της ομαλότητας, ελπίδας και   προοπτικής για το μέλλον του τόπου μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΑΣ.

Οφείλω, να τοποθετηθώ σε κάποιες από τις αρκετές ανακρίβειες που ειπώθηκαν και δημοσιεύθηκαν στις προεκλογικές εξαγγελίες και θέσεις.

ΑΠΕΙΡΟΙ ή ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ;

Αρκετές από τις αναφορές των υποψηφίων δημάρχων στα πεπραγμένα και το έργο μας κατά την προηγούμενη 4ετία ήταν λανθασμένες και μπορούν να χαρακτηρισθούν υστερόβουλες.

Μόνη δικαιολογία τους είναι η απειρία και η ελλιπής ενημέρωσή τους.

Η απάντηση είναι ότι «ο Δήμος κύριοι έχει ήδη αλλάξει». Έχει ξεπεράσει τη μιζέρια και την αφάνεια που  επικαλείσθε. Σε μόλις 2,5 ουσιαστικά χρόνια της δημοτικής μας αρχής έχουν γίνει πάρα πολλά και τα γνωρίζετε. Κάθε Δήμος έχει συνέχεια. Όπως ανάφερα και στην τελετή παράδοσης παραλαβής το  Πολύκεντρο το παραλάβαμε από την προηγούμενη δημοτική  αρχή η οποία όμως δεν κατάφερε καν να ξεκινήσει το έργο. Το Κλειστό γυμναστήριο για 17 ολόκληρα χρόνια παρέμεινε Γιαπί. Ναι τα βρήκαμε. Με σύστημα, μεθοδικότητα και καθαρούς όρους τα βάλαμε σε τάξη και καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε σε δύο χρόνια πριν την απένταξη και απώλειά τους.

Φίλες και φίλοι

Εδώ, στη πλατεία της Ζαχάρως είμαστε όλοι μαζί για να δώσουμε ψυχή και δύναμη στη μεγάλη νέα πορεία που θα συνεχίσει αταλάντευτα σε δρόμο συνέπειας και αλήθειας.

Το μήνυμα της σημερινής  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ είναι ένα:

Ο Δήμος Ζαχάρως Φιγαλίας δεν γυρίζει πίσω.

Οι πολίτες του Δήμου μας, εσείς, οι συμπατριώτες μου, είστε εδώ για να συμφωνήσουμε και να διατυμπανίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι:

– Ο Δήμος μας είναι πλέον σεβαστός και προχωρά προς το μέλλον που του αξίζει. Οι επιλογές,  οι σχεδιασμοί και οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής που έχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι είναι νόμιμες, ολοκληρωμένες και αποδεκτές από τα Κέντρα εξουσίας της περιφέρειας και  του κέντρου.

Ο Δήμος μας, συγκροτημένα, αποτελεσματικά, και  τώρα πια πρωταγωνιστικά, κοιτάζει αισιόδοξα την «επόμενη ημέρα» του. Ο Δήμος μας μάχεται και διεκδικεί και νικάει.

Όλοι εντός και εκτός του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλίας  γνωρίζουν ότι τα πράγματα στο Δήμο μας αλλάζουν με γοργό ρυθμό. Κάποιοι απλά δυσκολεύονται να το παραδεχτούν.

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα θητεία, απαιτητική και μεταβατική για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο Δήμο μας. Είναι η ώρα να προσθέσουμε δυνάμεις, να συνδιαμορφώσουμε απόψεις και προτάσεις, να δείξουμε αρετές που τις έχουμε ανάγκη ως πολίτες και ως κοινωνία και να παλέψουμε  όλοι μαζί για τον τόπο μας!

Δυο μέρες πριν την κρίσιμη Εκλογή της Κυριακής αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, υπερήφανοι και συνειδητοποιημένοι για την πορεία της πρώτης 4ετούς θητείας που διανύσαμε… μιας θητείας 2,5 ουσιαστικά χρόνων όπως όλοι γνωρίζουμε.

Σήμερα, οι συνεργάτες μου και εγώ στεκόμαστε απέναντί σας, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, γιατί ξέρουμε καλά ότι για πρώτη φορά πετύχαμε πολλά!

Βάλαμε τα πράγματα σε σειρά και δουλέψαμε πολύ σκληρά και επίμονα. Και έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε από εδώ την πενταετία που έρχεται, πενταετία κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και έχουμε τη φιλοδοξία να κάνουμε το τόπο μας ΠΡΩΤΟ όπως του αξίζει ώστε όλοι εμείς να είμαστε υπερήφανοι κάτοικοι του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλίας.

Φίλες και φίλοι

Ζητώ την στήριξή σας,  την συμπαράστασή σας στο έργο μας, στην προσεχή πενταετία  που μας θέλει έτοιμους και δυνατούς:

  • για να συνεχίσουμε την προσπάθεια απεγκλωβισμού του Δήμου από το εξοντωτικό πλαίσιο των απαγορεύσεων για τη δήθεν Προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου.
  • για να δούμε επιτέλους τις επενδύσεις που θέλουμε στον Καϊάφα και τα Ιαματικά Λουτρά μας.
  • για να κερδίσουμε οριστικά την «μάχη» της παράκτιας ζώνης με κορωνίδα το ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ και την πανέμορφη παραλία μας. 

Για να ζούμε σε ένα Δήμο με ΚΥΡΟΣ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ που θα γίνει το σημείο αναφοράς στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου και πέρα από αυτήν.

Η αρχή έχει γίνει από ΕΜΑΣ, τη  ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Η συνέχεια μας θέλει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ …

Ο Δήμος Ζαχάρως, αλλάζει, και τον αλλάζουμε εμείς!

ΟΛΟΙ μαζί για τη νέα Νίκη!! Με τη Νέα Δημοτική Αρχή!!!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος