FOLLOW US: facebook twitter

Ήταν μια νύχτα …ξελογιάστρα!: Γιορτινή ατμόσφαιρα στην «3η Λευκή Νύχτα» Αμαλιάδας που «βούλιαξε» από τον κόσμο

Ημερομηνία: 12-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σε μια μεγάλη γιορτή, εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά, η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα, η 3η κατά σειρά που διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας.

Το καταναλωτικό κοινό, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις πλούσιες εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν προγραμματιστεί σε κάθε γωνιά της κεντρικής αγοράς.
Από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου που άνοιξαν τα καταστήματα της πόλης, οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν με κόσμο και όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος πολλαπλασιαζόταν και το αποκορύφωμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ, οπότε και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Γυναίκες, άνδρες, παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν τους δρόμους, τις πλατείες και τα καταστήματα.

Η ατμόσφαιρα άκρως εορταστική, με τους μικρούς να απολαμβάνουν παράσταση Καραγκιόζη από τον Φώτη και Χρήστο Πλέσσα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ενώ την ίδια στιγμή, ο Σάκης Ζαφειρόπουλος και η ορχήστρα του, έδιναν το δικό τους μουσικό στίγμα στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Η συναυλία του Γ. Τσάκωνα στην πλατεία Μπελογιάννη απολαυστική, το ίδιο και η ρεμπέτικη ορχήστρα δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ο Σάκης Χασαλεύρης και η ορχήστρα του στην οδό Καλαβρύτων διασκέδασε το κοινό ενώ στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος κράτησε το κέφι αμείωτο.

Αποκορύφωμα το συγκρότημα deevibes που έπαιξε στην πλατεία Λαζαράκη, και ακολούθως ο Βασίλης Δήμας που ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του και κυρίως με το «Ραγίζει η καρδιά μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος