FOLLOW US: facebook twitter

“Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου!”

Ημερομηνία: 27-02-2024 | Συντάκτης:

Ο ζωγράφος Κρίστο Χάσα από την Αμαλιάδα συμμετείχε με έργα του ανάμεσα σε άλλους 670 καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο στην Διεθνή Έκθεση Ζωγραφικής “ART CAPITAL 2024” στο Παρίσι

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Στην καρδιά της τέχνης στο Παρίσι βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο  ζωγράφος Κρίστο  Χάσα, δάσκαλος των εργαστηρίων ζωγραφικής Αμαλιάδας και δήμου Πηνειού, που επέστρεψε φέτος στο Grande Palace Paris στη Γαλλία συμμετέχοντας στην κορυφαία  Διεθνή Έκθεση Ζωγραφικής “ART CAPITAL 2024” που πραγματοποιήθηκε από τις 13 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2024. 

Ο Κρίστο Χάσα συμμετείχε στην έκθεση με δύο  εντυπωσιακά έργα του επιλεγμένα από το Decoration Artistique Armand Barberian, λειτουργώντας πάντα ως πρεσβευτής μέσω της τέχνης, της Ηλείας και της Αμαλιάδας αλλά και της  ιδιαίτερης πατρίδας του Γκραμς της Αλβανίας.

Η Art Capital είναι μια έκθεση που συγκεντρώνει τέσσερις άλλες εμβληματικές εκθέσεις από τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η έκθεση έχει καθιερωθεί ως βασικό γεγονός στην καλλιτεχνική σκηνή του Παρισιού, προσελκύοντας καλλιτέχνες, γκαλερί, επαγγελματίες και λάτρεις της τέχνης. Με περίπου 40.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, η εκδήλωση συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη φήμη και τις ιδέες της, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ο Κρίστο Χάσα για την συμμετοχή του στην Art Capital στην εξέφρασε τον ενθουσιασμό του τονίζοντας ότι  για τον ιδιο ήταν βεβαίας η κορυφαία στιγμή της καριέρας του: “Ήταν για μένα μεγάλη εμπειρία και χαρά που πήρα μέρος με τα έργα μου, σε αυτήν την κορυφαία καλλιτεχνική έκθεση στο Παρίσι που φιλοξένησε 670 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο και μέσα σε αυτούς και εμένα.  Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και παρουσιάσαμε ο κάθε ένας ξεχωριστά τις εμπειρίες, τις γνώσεις του και με το καλλιτεχνικό ύφος και την τεχνοτροπία μας καταθέσαμε τα έργα μας. Για εμένα η φετινή συμμετοχή μου ήταν η  καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους που με στηρίζουν σε αυτές τις αναζητήσεις και τις  προσπάθειές μου για την τέχνη που τόσο αγαπάω και σέβομαι.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot