FOLLOW US: facebook twitter

Ηρακλής: Νέος προπονητής ο Γυμνόπουλος

Ημερομηνία: 09-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή στη θέση του Γιάννη Ντάγιου, με την κυανόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Φοίβο Γυμνόπουλο, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων μας, συμφωνώντας στο πλάνο που έχει θέσει εξ αρχής η διοικούσα επιτροπή.
Ο νέος Προπονητής αναλαμβάνει καθήκοντα από αύριο, Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ομάδας για τον αγώνα με το Αγρίνιο, το Σάββατο 14/1 και ώρα 17:00 (κ.θ.).
Ο Φοίβος Γυμνόπουλος ως αθλητής αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο ΚΑΟΔ, ο Έσπερος Καλλιθέας, οι Ίκαροι Σερρών, ο Αίας Ευόσμου, ο Α.Σ. Καστοριάς, ενώ ως head coach στους Άνδρες και τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων, το παιδικό του Α.Σ. Καστοριάς, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της GBA.
Από πλευράς διακρίσεων, κατέκτησε το πρωτάθλημα 2018-19, και τη 2η θέση του 2017-2018 με τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ και τη 2η θέση στο Πανεπαρχειακο Πρωτάθλημα Παίδων.
Coach, καλώς όρισες, υγεία και καλή δύναμη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος