FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα με θέμα τις «6 εθνικές προτεραιότητες» από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας στις 5 Δεκεμβρίου – Ομιλητές Ολγα Γεροβασίλη και Νίκος Παππάς

Ημερομηνία: 28-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ημερίδα με θέμα τις «6 εθνικές προτεραιότητες» θα διοργανώσει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας στις 5 Δεκεμβρίου.

Την εισήγηση θα κάνουν από κοινού η Όλγα Γεροβασίλη, βουλεύτρια Άρτας, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και ο Νίκος Παππάς, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στόχος των Ημερίδων που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η ανάδειξη των 6 εθνικών προτεραιοτήτων, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στη Δ.Ε.Θ. 2022 από τον Πρόεδρό μας Αλέξη Τσίπρα και ο εμπλουτισμός τους, όπως προσδοκούμε, από τους φορείς.

Απευθύνουμε, λοιπόν, πρόσκληση σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικούς φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στους απλούς πολίτες να ανταποκριθούν θετικά στην πρωτοβουλία αυτή, να πλαισιώσουν τα στελέχη μας, να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου για να καταθέσουν την εμπειρία τους πρωτίστως αλλά και τις προτάσεις τους, ώστε να εξειδικευτούν οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να καταστούν προτεραιότητες όλων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται με την κοινωνία για την κοινωνία για την Αλλαγή που θα σηματοδοτήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος