FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα ενημέρωσης και διαβούλευσης για την λίμνη Μουριά με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης Πύργου «Μπορούμε»

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86185″ img_size=”full”][vc_column_text]Η αξιοποίηση των άγονων εκτάσεων της αποξηραμένης λίμνης Μουριάς είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, για αυτό και η παράταξή μας οργανώνει ημερίδα την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 7:30μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.

Θεωρούμε ότι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που αφορά το περιβάλλον και την ανάπτυξη του δήμου μας, πρέπει να προσεγγίζεται με σοβαρότητα και διαβούλευση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι. Απευθύνουμε ευρύ κάλεσμα παρουσίας σε όλους τους πολίτες και τους φορείς, ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και γίνει γόνιμη συζήτηση.

Ο ανοιχτός διάλογος, ο προγραμματισμός και η συνεργασία με επιστήμονες είναι για μας απαράβατο τρίπτυχο διοίκησης, το οποίο θα εφαρμόσουμε από την πρώτη μέρα της εκλογής μας για όλα τα σοβαρά ζητήματα του δήμου Πύργου, χωρίς αιφνιδιασμούς, προχειρότητα και επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας του Παν/μίου Πατρών, Κίμων Χρηστάνης. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Καθηγητή του  Τμ. Γεωλογίας Παν/μίου Πατρών, Νικ. Λαμπράκη, από τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμ.Βιολογίας Παν/μίου Πατρών, Θεόδ. Γεωργιάδη, τον Καθηγητή Τμημ. Πολιτικών Μηχανικών Παν/μίου Πατρών
Παναγιώτη Γιαννόπουλο, και τον τ. δ/ντή Υδάτων Αποκεντ/νης διοίκησης Δυτ. Ελλάδος, Πελ/σου & Ιονίων, Λεονάρδο Τηνιακό.

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot